Antena Căutare

Jorge a făcut atac de panică la antrenamentele Splash! Vedete la apă. A solicitat intervenția medicilor

Jorge a acceptat din nou provocarea Splash! Vedete la apă în cea mai nouă ediţie a show-ului de la Antena 1, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Jorge a făcut atac de panică la antrenamentele Splash! Vedete la apă. A solicitat intervenția medicilor Galerie
Jorge a făcut atac de panică la antrenamentele Splash! Vedete la apă. A solicitat intervenția medicilor | Antena 1

La antrenamente însă, artistul a făcut un atac de panică, după ce a urcat pe una dintre platforme, iar medicii care erau prezenți pe marginea bazinului au intervenit imediat. El a primit îngrijiri de specialitate și înainte de săritura individuală.

Jorge a făcut atac de panică la antrenamentele Splash! Vedete la apă 2022

Ce a pățit cântărețul, care a fost saltul executat de el, dar și cum s-au descurcat colegii săi, telespectatorii pot afla urmărind ediția show-ului din această seară, de la 20:30, pe Antena 1.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 7 din 20 august 2022. Cine sunt câștigătorii episodului 7. Ei merg direct în Finala săptămânii

Pus pe distracție şi decis să sară mai bine ca în trecut, Jorge s-a confruntat cu un mic incident la antrenamentele pentru Splash! Vedete la apă. La un moment dat, aflat pe o platformă la înălţime, artistului i s-a făcut foarte frică și a avut un atac de panică:

„Nu mă doare nimic. Nu mai puteam să respir și am început să tremur. Am vrut să respir și n-am mai putut să respir și, în momentul acela, m-a luat panica, le-a explicat Jorge medicilor care au venit imediat și i-au acordat primul ajutor. Cântărețul a decis să nu se mai antreneze în acea zi, dar a rămas la Bazinul Olimpic de înot de la Bacău, pentru a-i încuraja pe colegii săi.

În seara concursului, artistul a solicitat din nou intervenția medicilor, care s-au ocupat de el în timp ce se afla la canapele. Ce a pățit de data aceasta Jorge, care a fost săritura executată de el și cum au realizat colegii săi salturile pregătite, telespectatorii pot afla urmărind „Splash! Vedete la apă“ în această seară, de la 20:30, la Antena 1. În echipa din care face Jorge vor concura şi Otniela, Diana Sar, Alina Petre, Tiberiu Balica și Dima Melnic.

Citește și: Cătălin Cazacu a câştigat finala săptămânii la Splash! Vedete la apă și premiul de 10.000 lei. Cine concurează săptămâna aceasta

Săptămâna aceasta, doar două zile de calificări le vor oferi şansa concurenţilor de a ajunge în finala săptămânii, în care li se vor alătura alți doi foști participanți ai emisiunii, prin intermediul wild cardurilor folosite de Cosmin Natanticu şi Clara Gherase.

Surprize mari în următoarele ediții Splash! Vedete la apă. 2 concurenți vor fi readuși în concurs cu ajutorul unor wild ... Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Jorge s-a accidentat imediat cum a intrat "în joc". Ce a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x