Antena Căutare

Splash! Vedete la apă 2021. Alina Pușcaș a făcut săritura la care nimeni nu s-ar fi așteptat: „Și îți jur că m-a apucat amețeala”

Cel mai tare show estival a început, iar concurenții sunt gata să facă valuri, sărind în piscină de la 3 metri, 5 metri, 7 metri și 10 metri înălțime. Jurații sunt extrem de exigenți când vine vorba de notarea concurenților și unul singur va fi finalistul serii. Alina Pușcaș este prima concurentă a serii.

alina puscas la splash vedete la apa Galerie
Alina Pușcaș este prima concurentă care le va arăta juraților și celor de acasă ce a reușit să învețe la antrenamente. Mămica eroină din showbiz-ul românesc, Alina Pușcaș, a intrat în scenă. | Antena 1

Alina Pușcaș este prima concurentă care le va arăta juraților și celor de acasă ce a reușit să învețe la antrenamente. Mămica eroină din showbiz-ul românesc, Alina Pușcaș, a intrat în scenă.

“Prima oară când am participat la Splash a fost în 2014. (...) Sunt aceeași Alina Pușcaș, dornică de mișcare. (…) Am rău de înălțime și astăzi în drumul meu spre Splash Bacău stăteam la volan și mă gândeam “Vai de capu meu de la ce înămțime o să sar? 5, maxim de la 5. (...) Și îți jur că m-a apucat amețeala””, a povesti Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș, o concurentă mai curajoasă decât ar fi crezut toți

La antrenamente, frumoasa concurentă a dat dovadă de disciplină

“Există un progres la modul că nu mă mai lovesc așa rău în apă”, a mai adăugat Alina, la antrenamente.

După lungi antrenamente, muncă multă și determinare, Alina a urcat hotărâtă să îi surprindă pe jurați. Alina a urcat direct la 7 metri, hotărâtă să sară de acolo.

Ramona Olaru, frumoasa prezentatoare a show-ului Splash! Vedete la apă a întrebat-o pe Alina ce a făcut-o să își dorească să sară de la 7 metri.

Citește și: Răzvan Fodor a testat pe propria piele înălțimile Splash! Vedete la apă: ”Mi se pare... Doamne ferește!”

“În 2014, am făcut saltul de aici, de la 7 care m-a dus spre a fi câștigătoare, am fost atunci, dar din cauză că am făcut o pneumonie urâtă, a trebuit să renunț. Așadar, am zis că nu pot să revin după 7 ani și să mă duc mai jos”, a zis Alina încrezătoare.

Alina e susținută de Iris care urma să împlinească 2 ani. Micuța ei este cea mai mare susținătoare..

Frumoasa concurentă a explicat faptul că ea crede în puterea iubirii și a unui cuplu perfect, iar pentru săritura din această seara a avut nevoie de Cătălin, antrenorul Ottiliei și al Margăi.

Deși ei au repetat săritura doar de la 7 metri, Cătălin i-a zis Alinei că în această seară vor sări împreună de la 10 metri.

Jurizare Alina Pușcaș

Plini de emoții, Alina și Cătălin se pregăteau de săritură.

“Nu-I da drumul, din momentul ăsta acolo rămâi”, i-a spus Fachirul din Periș Alinei, încercând să o încurajeze.

Cei doi au executat o săritură perfecta, iar Alina i-a mulțumit lui Cătălin, îmbrățișându-l. Pentru a se asigura că nu pățesc nimic, Alina a trebuit să îl strângă foarte tare în brațe pe Cătălin în timpul săriturii.

“Cee ace ai făcut tu a fost remarcabil până la un punct. Mi-a plăcut mesajul. Frumos, romantic”, i-a transmis Iulia Albu.

“Prezență, 10, frumusețe, 10, iar pentru curajul și devotamentul ei să sară de la 10 din prima…”, spune Jean de la Craiova.

Citește și: Alina Pușcaș, înainte de Splash! Vedete la apă: ”M-a luat amețeala numai când m-am gândit de la ce platformă să sar”

“Mi-aș dori să văd cât mai multe tinere să arate ca tine după 3 nașteri și să aibă atâta curaj”, i-a transmis Nea Marin.

“Dacă Alina făcea orice mișcare în timpul saltului, puteau să se accidenteze foarte rău, dar este o săritură foarte frumoasă”, i-a zis Bobo Alinei.

Alina a primit 10 de la Nea Marin, Bobo i-a dat nota 4,5, Jean i-a dat 8, iar Iulia i-a dat nota secretă. Mulți au apreciat modul în care vedeta a ales să transmită un mesaj de iubire prin săritura sa specială.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă 2021. Margherita de la Clejani a atras toate privirile cu apariția ei: „Sper să nu mi se spargă si... Splash! Vedete la apă 2021. Otilia Bilionera, săritura de la 3 metri care a stârnit controverse: „Pe mine m-ai pierdut”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x