Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, 29 august 2021. Cătălin Rizea, săritură spectaculoasă de la 10 metri. Ce i-a transmis soția ADDA

Cătălin Rizea se pare că a fost cel mai curajos dintre concurenții de astăzi de la Splash! Vedete la apă, dat fiind faptul că a fost unicul care a sărit de la 10 metri.

Cătălin Rizea a avut curajul și a sărit de la 10 metri la Splash! Vedete la apă Galerie
Cătălin Rizea a avut curajul și a sărit de la 10 metri la Splash! Vedete la apă | Antena 1

Cătălin Rizea a devenit cunoscut după participarea sa de la Asia Express alături de Adda, soția lui. Din acel moment, bărbatul a devenit cunoscut de fanii postului de televiziune. Iată că nu multă lume știe despre cât de curajos este Cătălin Rizea.

Cătălin Rizea, săritura curajoasă de la 10 metri la Splash! Vedete la apă

Cătălin Rizea a avut curajul de a sări de la 10 metri, fiind felicitați de juriul care i-a oferit note foarte bune. ADDA, soția lui a avut câteva cuvinte de spus.

„Salut, sunt Cătălin Rizea, am aflat că la Splash au nevoie de un om care să scoată apa din bazin. Nu vreau să mă laud cu ceea ce pot să fac sau am făcut. Nu știu de ce naiba am venit aici pentru că mă gândesc că va trebui să fac sărituri de la înălțime. Îmi e frică să nu fac o săritură nasoală. Am văzut sărtituri eșuate de la profesioniști și eu am toate șansele să dau rateu.

Prind curaj destul de repede, ne-am motivat și eu și Edi Stancu. Am sărit împreună. Eu de la rugby am asta. Am avut doar nevoie de impuls de la antrenor și am ajuns să sar de la 10 metri. Eu o să încerc să fac o săritură perfectă”, a declarat el înainte de a urca să execute săritura.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Cristi Pulhac e câștigătorul primei ediții Splash! Vedete la apă. Ce punctaj a primit

Întervievat de Ramona Olaru, el a declarat: „Eu am două probleme. Una e acasă, la Adda, care a zis că mă bate și la Nea Marin. Am vrut să-mi ating limita, dar după accidentarea lui Edi am vrut să stau în zona safe. Dar chiar am muncit mult. Cea mai mare piedică a ta poți fi doar tu. Asta am învățat eu în viață. Adda mi-a zis atât - să nu mergi că înnebunesc fără tine și m-a rugat să nu mă accidentez”, a spus el.

„Băi Iubire, ai fost un șmecher la Asia Express că mi-ai supraviețuit, acum ești cel mai șmecher la Splash! Vedete la apă, dar să nu uităm câtă galerie ți-am făcut eu și Alex când exersai săriturile în cadă”, a fost mesajul Addei.

Jurizarea lui Cătălin Rizea de la Splash! Vedete la apă, 29 august

Iată cum a fost jurizat:

„De 12 ani fac emisiunea mea, dar un om atât de muncitor ca el nu am văzut. Îi spuneam stai, oprește-te. E puțin periculos ce ai făcut, a fost riscant”, a spus Nea Marin.

„Mi-ai plăcut că ai sărit de la 10 metri, că ai vorbit frumos de soția ta. Mi-a plăcut de tine”, a spus Iulia Albu.

Citește și: Splash! Vedete la apă, 28 august 2021. Cine e finalistul serii în cea de-a treia ediție a emisiunii de la Antena 1

„Ce-am observat eu, dar să lăsăm profesioniștii. Intrarea în apă a fost...nu cu vârfurile”, a spus Jean de la Craiova.

„Ai avut o poziție frumoasă pe platformă, ai stat foarte drept. Nu ți-ai luat distanța necesară, puteai atinge platforma. Te-a dezechilibrat puțin, dar ți-ai menținut poziția. Mi-a plăcut, ai avut curaj. Ai făcut o săritură dreaptă, elegantă”, a spus Clara Gherase.

Iată ce note a primit Cătălin Rizea:
Nea Marin - 10
Clara Gherase - 6,5
Jean de la Craiova - 9

Nota Iuliei Albu a fost secretă.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă, 29 august 2021. Gabriela Cristea nu a putut sări. Ce s-a întâmplat... Splash! Vedete la apă, 29 august 2021. Cine e finalistul serii în cea de-a patra ediție a emisiunii de la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x