Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Bănel Nicoliță, în lacrimi după mesajul fiicelor sale. Ce le-a promis

Bănel Nicoliță a acceptat provocarea de a participa la Splash! Vedete la apă și a sărit de la 10 metri. Deși a dat dovadă de curaj urcând până la cea mai înaltă platformă a bazinului de la Bacău, fostul fotbalist s-a dovedit a fi și foarte sensibil.

colaj foto cu banel nicolita la splash! vedete la apă Galerie
Bănel Nicoliță a făcut o dezvăluire emoționantă la Splash! Vedete la apă | Antena 1

Diana Munteanu îl aștepta pe Bănel Nicoliță la plarforma de 7 metri, însă fostul fotbalist i-a luat prin surprindere pe toți și a urcat până la 10 metri. Înainte de a sări, fostul fotbalist a primit un mesaj de susținere de la fiicele sale: „Bună tati! Îți urăm mult succes în seara aceasta! Ești cel mai bun”.

Citește și: Cine sunt primii 18 concurenți care participă la Splash! Vedete la apă. Premiera show-ului TV este pe 11 august, la Antena 1

Bănel Nicoliță, în lacrimi la Splash! Vedete la apă 2022

Concurentul de la Splash! Vedete la apă a început să plângă de emoții, după ce a auzit glasul fetelor sale:

„Cei care aveți copii știți cum e. Vă mulțumesc mult pentru surpriză. Eu sunt un om care a pornit de jos, îmi iubesc foarte mult familia și fac tot ce pot mai bun pentru copiii mei. Le-am promis ceva când am venit aici. Ele au spus că vor să mă vadă în finală și le-am spus din toată inima că tati o să facă tot posibilul să ajungă în finală, dacă vrea Dumnezeu”, a spus Bănel Nicoliță.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Diana Munteanu, apariții de excepție

Bănel Nicoliță, a sărit de la 10 metri la Splash! Vedete la apă 2022. Ce au avut de spus jurații

Bănel Nicoliță nu a reușit o săritură perfect dreaptă, trupul său înclinându-se în aer.

„Mi-ar fi plăcut să-ți iasă săritura pentru un asemenea curaj. Te felicit pentru că ești un mare campion, dar în seara asta nu ți-a reușit”, a spus Clara Gherase.

„Mă bucur foarte mult că ai sărit de la 10 metri, îmi pare rău că ai ratat. Cred că va trebui să așteptăm până la sfârșit, să vedem dacă vei mai primi o șansă”, a spus Iulia Albu.

„Felicitări că ai avut curajul să te duci la 10. Eu fotbal nu știu să joc și te-am apreciat pentru ce ai făcut tu în fotbalul românesc. Știu că ai fost selecționat de 39 de ori în echipa națională și pentru faptul că ai plecat de jos ai toată stima din partea mea”, a spus nea Marin.

„Bravo, campionule!”, a spus Cosmin Natanticu.

Jurații i-au acordat note mari lui Bănel Nicoliță.

Nea Marin a dat nota 8, Iulia Albu a acordat nota secretă, Clara Gherase a oferit nota 4, cu părere de rău, iar Cosmin Natanticu a acordat 9, 5 inițial, dar s-a răzgândit și a dat până la urmă nota 10.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Irisha, apariție de neuitat. Cum a arătat săritura sa de la 5 metr... Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Cine sunt cei doi câștigători ai primei ediții. Ei merg în finala ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x