Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Irisha, apariție de neuitat. Cum a arătat săritura sa de la 5 metri

Irisha a acceptat provocarea de a participa la Splash! Vedete la apă 2022, iar apariția sa a fost una de excepție. Cântăreața a purtat în prima ediție a sezonului 5 un costum de baie decupat care a atras atenția.

colaj foto cu irisha la splash! vedete la apă Galerie
Irisha a fost o adevărată apariție în prima ediție a emisiunii Splash! Vedete la apă | Antena 1

Frumoasa moldoveancă a acceptat să vină la Splash! Vedete la apă, deși avea frică de înlțime și nici nu știa să înoate. Cu toate acestea, Irisha a urcat până la platforma de 5 metri și a făcut o figură frumoasă.

Irisha a urcat purtând tocuri și o pereche de cercei lungi, însă înainte de a sări a renunțat la accesorii.

Citește și: NiCK (N&D) s-a accidentat la antrenamentele de la Splash! Vedete la Apă: „Am rău de înălțime“

Irisha a renunțat la tocuri și cercei și a sărit de la 5 metri la Splash! Vedete la apă 2022

Deși nu voia inițial să asculte mesajele de încurajare, pentu că este o fire emotivă, Irisha a fost foarte încântată să afle că doi prieteni buni îi transmit gânduri bune: Cătălin Botezatu și Cătălin Moroșanu.

Irisha a sărit de la 5 metri, purtând un costum de baie decupat, care i-a scos formele și silueta în evidență.

Când a ieșit din bazin, Irisha s-a delcarat mulțumită de săritura sa și cu ajutorul lui Cosmin Natanticu s-a încălțat.

Citește și: Surorile Odagiu au făcut furori la antrenamentele de la Splash! Vedete la apă. Primele lecții de înot le-au primit de la tatăl lor

Ce au spus jurații despre săritura Irishei de la Splash! Vedete la apă 2022. Cosmin Natanticu a scos telefonul să o filmeze pe frumoasa concurentă

Jurații au apreciat execuția frumoasei Irisha, iar Cosmin Natanticu a fost cel mai încântat.

„Mă bucur că ți-ai scos pantofii. Nu ar fi fost intersant să sari cu ei și oricum nu ai fi fost prima. Margherita de la Clejani a sărit sezonul trecut. Îmi place că ai sărit corect, ai fost elegantă, mi-a plăcut”, a spus Iulia Albu.

„Cred că a fost o săritură bunicică”, a spus nea Marin.

„Ai ales o săritură confortabilă, numai că nu am înețels ce ai vrut să faci, întins sau grupat”, a spus Clara Gherase.

Nea Marin i-a dat nota 7, Iulia Albu nota secretă,iar Clara Gherase i-a dat nota 5. Inițial, Cosmin natanticu a spus că-i dă nota 11 atât pentru săritură, cât și pentru apariție, a îmbrățișat-o, dar pentru că regulmanetul nu i-a permis să-i dea 11, i-a dat noua 9.

„Eu sunt mulțumită de săritura mea, sunt într-un fel mulțumită de note, mi-aș fi dorit mai mult, dar dacă trec în etapa următoare poate creștem nivelul”, a spus Irisha.

În timp ce Irisha părăsea spațiul de lângă bazin cu ajutorul lui Răzvan Fodor, Cosmin Natanticu a scos telefonul pentru a o filma, fiind vizibil cucerit de fumusețea acesteia.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Nick Casciaro a sărit de la 10 metri: Răzvan Fodor: „Prietene, eșt... Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Bănel Nicoliță, în lacrimi după mesajul fiicelor sale. Ce le-a pro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x