Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Diana Munteanu, apariții de excepție

La debutul sezonului 5 de Splash! Vedete la apă Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Diana Munteanu au purtat ținute de excepție. Prezentatoarele și jurata au întors toate privirile când au apărut la bazinul de la Bacău.

Colaj cu Iulia Albu, Diana Munteanu și Monica Bîrlădeanu, la Splash! Vedte la apă, sezonul 5, 2022 Galerie
Monica Bîrlădeanu, Diana Munteanu și Iulia Albu au strălucit în prima ediție a show-ului Splash! Vedete la apă, sezonul 5 | Antena 1

Prezentatoarele Monica Bîrlădeanu și Diana Munteanu, precum și jurata Iulia Albu au purtat ținute demne de început de sezon. În prima seară a sezonului 5 de Splash! Vedete la apă, Diana Munteanu a optat pentru o rochie scurtă, în timp ce Monica Bîrlădeanu și Iulia Albu și-au făcut apariția la bazinul de la Bacău purtând rochii lungi. Toate cele trei doamne au strălucit.

Sezonul 5 de Splash! Vedete la apă a început cu grație și strălucire. Monica Bîrladeanu, Iulia Albu și Diana Munteanu au avut ținute și accesorii bine alese, demne de cel mai așteptat show al verii.

Monica Bîrlădeanu, apariție elegantă în prima seară a sezonului 5 de Splash! Vedete la apă

Actrița Monica Bîrlădeanu este una dintre prezentatoarele sezonului 5 de Splash! Vedete la apă. Frumoasa Monica a început sezonul purtând o rochie suavă, de o culoare deosebită și anume turcoise. Prezentatoarea a avut un decolteu adânc și mâneci despicate, iar în partea de jos rochia a fost vaporoasă.

Prezentatoarea a purtat bucle lejere și un medalion în formă de stea. De asemenea, Monica Bîrlădeanu a avut o centură care i-a evidențiat silueta, dar cu toate acestea zâmbetul cuceritor i-a fost cel mai de preț accesoriu.

Citește și: iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Monica Bîrlădeanu, roast-ul elegant cu care și-a luat revanșa. „Nimeni nu a fost cu adevărat iertat”

Iulia Albu, o adevărată zeiță a mării, în prima seară a sezonului 5 de Splash! Vedete la apă

Iulia Albu face parte din juriul Splash! Vedete la apă și acordă nota secretă. În prima seară a sezonului 5 Iulia Albu a avut o ținută cu accesorii martime. Jurata a purtat o rochie maro, cu motive florale în partea de jos, cu mâneci lungi și un decolteu adânc.

Cu siguranță, scoicile pe care jurata le-a purtat pe cap au reprezentat piesa de rezistență a ținutei juratei. Iulia Albu a avut părul ondulat și un detaliu spectaculos în zona gâtului. Inelul de un albastru intens s-a potrivit perfect în contextul ținutei care amintește de mare.

Citește și: Ce dietă ține Iulia Albu și ce i se pare penibil la 41 de ani

Diana Munteanu, apariție senzuală în prima seară a sezonului 5 de Splash! Vedete la apă

Diana Munteanu a fost prezentă în prima seară de Splash! Vedete la apă, pentru a o ajuta pe prezentatoarea Ramona Olaru, care nu a putut ajunge la debutul sezonului. Diana Munteanu a purtat o ținută albă, scurtă și mulată, care i-a pus picioarele superbe în evidență, dar și silueta de invidiat.

Prezentatoarea a avut părul prins în coadă, iar două șuvițe i-au încadrat chipul. În partea de sus a ținutei, rochia Dianei Munteanu a avut bretele subțiri și un decolteu în formă de V.

Citește și: Ce înălțime și ce greutate are Diana Munteanu. Vedeta a vorbit și despre regimul său alimentar

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Cine este Irisha de la Splash! Vedete la apă 2022. Irina Ceban participă la cel mai răcoritor show al verii... Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. NiCK (N&D) s-a accidentat în prima zi de antrenamente. Ce s-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x