Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Cine este câștigătorul premiului de 10.000 de lei din Finala săptămânii

Încă un sezon de Splash! Vedete la apă a ajuns la final și și-a desemnat câștigătorul finalei de astăzi. Un singur concurent a plecat acasă cu premiul cel mare de 10.000 de Lei.

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Cine este câștigătorul premiului de 10.000 de lei din Finala săptămânii Galerie
Zanni a câștigat Finala săptămânii Splash! Vedete la apă. | Antena 1

Sezonul 5 de Splash! Vedete la apă a ajuns la final după o seară plină de emoții și momente unice în istoria emisiunii. Clara Gherase a deschis seara cu o săritură superbă de la 10 metri, Nea Mărin a intrat la apă, iar concurneții au pregătit momente de excepție.

Zanii a câștigat finala săptămânii la Splash! Vedete la apă 2022. Jurații au decis

Zanni a reușit să execute cea mai bună săritură din finala săptămânii, la Splash! Vedete la apă 2022, din 4 septembrie. Acesta a intrat în posesia marelui premiu pus la bătaie în această săptămână și a încheiat apoteotic un nou sezon.

Zanni, Irisha și Edi Stancu sunt cei trei concurenți care s-au situat pe podium în această seară. Ei au așteptat cu nerăbdare decizia jurațiilor, dar numai unul a plecat acasă cu premiul în valoarea de 10.000 de Lei.

Surpriza a fost cu atât mai mare cât Irisha și Edi Stancu, cei care au ocupat pozițiile următoare, au avut chiar același punctaj.

Cu toate acestea, Zanni a reușit să fure inimile tuturor prin felul lui de a fi și nu în ultimul rând, prin săritura spectaculoasă de la 10 metri.

„Vreau să mulțumesc, în primul rând mamei mele, câinelui meu, care și-a dorit și el”, a glumit concurentul. „Mulțumesc juraților, mulțumesc Monica, ia uite cum îmi plătesc eu rata la casă și mai adaug un trofeu în casa mea în care mă voi muta în câteva zile. Vă pup! Sărbători fericire! Sănătate de familie”, a mai adăugat Zanni, câștigătorul Splash! Vedete la apă 2022.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu a revenit și a sărit alături de Nea Mărin... Zanni a câștigat finala săptămânii Splash! Vedete la apă și premiul de 10.000 lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x