Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Cine sunt câștigătorii celei de-a doua ediții. Ei merg în finala săptămânii

Cea de-a doua ediție a sezonului 5 Splash! Vedete la apă și-a ales câștigătorii. Doi dintre cei 6 concurenți ai serii merg în finala săptămânii.

colaj foto cu concurentii finalisti in editia 2 splash! vedete la apa Galerie
Ramona Olaru a anunțat cine sunt concurenții câștigători din a doua ediție Splash! Vedete la apă | Antena 1

În ediția a doua a sezonului 5 de Splash! Vedete la apă 2022 6 vedete și-au depășit limitele, temerile și emoțiile, executând sărituri de neuitat. Maria Constantin, Juno, Johny Romano, Laurette, Andreea Bododel și Vlad Craioveanu au fost cele 6 vedete care au sărit pe 12 august 2022 la Splash! Vedete la apă. Dintre cei șase, primii trei din clasamentul juriului au fost puși în situația de a executa a doua săritură.

Juno, Maria Constantin și Johny Romano au fost cei care au trecut în a doua etapă a serii. Cei trei au avut parte de emoțiile celei de-a doua șanse, când toți se așteptau să vadă sărituri și mai spectaculoase față de prima etapă.

Juno executat o săritură grupat în picioare de la 7 metri, după ce în prima etapă a show-ului a sărit de la 10 metri în picioare, Maria Constantin a sărit de la 5 în picioare, după ce în prima etapă a sărit de la 3 metri, iar Johny Romano a sărit de la 7 în picioare, după ce în prima etapă a sărit de la 5 metri.

Citește și: Cine este Andreea Bododel de la Splash! Vedete la apă 2022. Ce pofesie are și cu cine a fost căsătorită

Juriul a punctat execuția, dar și evoluția concurenților.

Cine sunt cei doi câștigători ai ediției de pe 12 august 2022 de la Splash Vedete la apă. Juno și Maria Constantin merg în finala săptămânii

După calcularea notelor oferite de juriu cel care ocupă locul 2 în aceată seară și care câștigă un sejur într-un resort de 5 stele în Delta Dunării este Juno.

Pe locul 1, cu un premiu de 3.500 de lei și cu un loc în finala săptămânii este Maria Constantin.

Astfel, Juno și Maria Constantin merg în finala săptămânii, care poate fi urmărită duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPlay.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Nick Casciaro a sărit de la 10 metri: Răzvan Fodor: „Prietene, ești nebun”

Prima ediție a seoznului 5 de Splash! Vedete la apă a fost câștigată de Nick Casciaro și de Bănel Nioliță. Ei se vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

Citește și: Cine sunt primii 18 concurenți care participă la Splash! Vedete la apă. Premiera show-ului TV este pe 11 august, la Antena 1

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Vlad Craioveanu a primit o provocare neașteptată de la Iulia Albu... Laura Mușuroaea a solicitat ajutor medical la Splash! Vedete la apă. Maria Constantin și Juno s-au calificat în finala s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x