Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Maria Constantin, în lacrimi și cu atac de panică. Ce a pățit

Maria Constantin a venit la Splash! Vedete la apă 2022 pregătită să-și învingă fricile de apă și de înălțime. Totuși, la antrenamente cântăreața a avut parte de momente dificile, de lacrimi și de un atac de panică.

colaj foto cu maria constantin la splash vedete la apă sezonul nou de la Antena 1 Galerie
Maria Constantin a trecut prin momente dificile la Splash! Vedete la apă | Antena 1

Din fericire, Maria Constantin l-a avut alături la antrenamente pe iubitul său, Robert, care a încurajat-o și chiar a sărit alături de ea. Maria Constantin a fost foarte temătoare la începtul antrenamentelor, reușind cu greu să se desprindă de pe marginea bazinului. Cu ajutorul antrenorilor și încurajată de iubitul ei, Maria Constantin a reușit în cele din urmă să urce până la platforma de 3 metri.

Cântăreața nu și-a putut stăpâni lacrimile la antrenamentele de la Splash! Vedete la apă.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Monica Odagiu, săritură spectaculoasă de la 3 metri

Maria Constantin a avut parte de momente dificile, lacrimi și atacuri de panică, la antrenamentele de la Splash! Vedete la apă 2022

„Mi-este teamă de adâncime. Dacă nu simt ceva sub picioare, mi-este teamă de înălțime, nu mai spun! (...). Sincer, asta este motivația pentru care am venit aici, la «Splash!», pentru că îmi doresc să îmi înving această teamă. Dar o privesc ca pe o competiție, pentru că îmi place tot timpul să fiu în vârf“, a mărturisit artista. Iar Cătălin Cozma a adăugat: „Are niște traume. Suferă și este foarte emotivă“.

„Îmi doresc să sar, însă singura chestie care mă ține în loc este punctul acela în care ajung pe margine. Acolo este frica maximă”, a explicat Maria Constantin la antrenamente.

Iubitul cântăreței, Robert, a fost cu tot sufletul alături de ea.

Citește și: Cine este Andreea Bododel de la Splash! Vedete la apă 2022. Ce pofesie are și cu cine a fost căsătorită

„Am așteptat-o în apă. Nu mai puteam să stau nici eu în apă. Nu mai puteam să respir. Este foarte ambițioasă și a venit crezând că oricum o să-și depășească fricile. Dar a intat într-o panică de nu se aștepta nici ea”, a povestit Robert, iubitul Mariei Constantin.

„El mă încurajează și nu vreau să-l dezamăgesc”, a spus Maria Constantin când și-a revenit din plâns.

Maria Constantin a reușit să sară, în cele din urmă, de la platforma de 3 metri.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Andreea Bododel a sărit de la 7 metri, deși nu știe să înoate... Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Johny Romano a spus detalii neștiute despre viața lui: „Am muncit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x