Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Ramona Olaru au avut ținute strălucitoare

În a doua ediție a sezonului 5 de Splash! Vedete la apă prezentatoarele Monica Bîrlădeanu și Ramona Olaru, precum și jurata Iulia Albu au avut ținute de-a dreptul spectaculoase.

Colaj cu Ramona Olaru, Iulia Albu și Monica Bîrlădeanu Galerie
Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Ramona Olaru au avut ținute spectaculoase la Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022 | Antena 1

Splash! Vedete la apă este o simbioză de spectacol, adrenalină, curaj și strălucire, iar prezentatorii și jurații nu pot purta decât ținute spectaculoase. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Ramona Olaru au strălucit în ediția de pe 12 august 2022 de Splash! Vedete la apă.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Diana Munteanu, apariții de excepție

Ramona Olaru, ținută care amintește de vacanță, la Splash! Vedete la apă, sezonul 5

După ce în prima ediție de Splash! Vedete la apă a lipsit motivat, Ramona Olaru a apărut la bazinul de la Bacău în a doua ediție a sezonului 5, purtând o ținută spectaculoasă. Prezentatoarea a purtat un costum cu franjuri, din 3 piese: pantaloni, cămașă și sutien. Toate cele 3 piese, dintr-un material strălucitor au evidențiat trupul fără cusur al prezentatoarei.

Ramona Olaru a avut două codiție împletite, lejere, care au amintit de spiritul de vacanță.

Monica Bîrlădeanu a purtat o ținută strălucitoare la Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Prezentatoarea Monica Bîrlădeanu a avut, la rândul său, o ținută strălucitoare, din două piese. În partea de sus, actrița a purtat o cămașă neagră, cu mâneci 3 sferturi și un decolteu adânc în formă de V, iar în partea de jos prezentaotarea a avut o fustă cu detalii argintii.

De asemenea, frumoasa Monica Bîrlădeanu a purtat bucle lejere și un medalion în formă de stea.

Citește și: Nick Casciaro și Bănel Nicoliță sunt primii finaliști ai show-ului Splash! Vedete la apă. Alte 6 vedete se întrec în ediția de azi

Iulia Albu, ținută spectaculoasă în a doua ediție de Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Iulia Albu i-a încântat pe toți cei prezenți la Bacău în a doua ediție a noului sezon de Slash! Vedete la apă. Jurata a apelat din nou la accesorii care au legătură cu tema emisiunii, apa. Iulia Albu a purtat pe cap o scoică, iar pe cocul prins la spate, aceasta a avut accesorii în fromă de lună, soare și stele.

De asemenea, jurata a avut o ținută spectaculoasă, din catifea neagră cu mâneci lungi, un decolteu adânc și o crăpătură adâncă în partea de jos. Ochelarii de soare au completat perfect ținuta juratei.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Diana Munteanu, apariții de excepție

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Cine este Andreea Bododel de la Splash! Vedete la apă 2022. Ce pofesie are și cu cine a fost căsătorită... Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Răzvan Fodor a sărit de la 5 metri și i-a lăsat mască pe toți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x