Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 3 din 13 august 2022. Ion Șaulescu a primit un mesaj de încurajare de la Gabriela Cristea

Ion Șaulescu a acceptat provocarea de a participa la Splash! Vedete la apă, deși a fost cooptat pe ultima sută de metri. Fostul concurent Mireasa a dat dovadă de un curaj imens când a sărit la platforma de 10 metri, deși nu avea același timp de pregătire în spate, precum colegii săi.

colaj foto cu ion șaulescu si gabriela cristea la splash! vedete la apa Galerie
Ion Șaulescu a făcut senzație la Splash! Vedete la apă | Antena 1

Deoarece Culiță Sterp nu a mai putut veni la Splash! Vedete la apă din cauza unor probleme personale, Ion Șaulescu i-a venit în ajutor și a spus prezent provocării de la Bacău. Deși colegii săi au avut parte de 3 zile de antrenament, Ion Șaulescu a recuperat într-o zi toate noțiunile necesare pentru a executa o săritură de la 10 metri.

Toți cei aflați în paltou au avut parte de o surpriză când l-au văzut pe Ion Șaulescu atât de curajos încât să urce până la 10 metri.

Fost concurent al show-ului matrimonial Mireasa, Ion Șaulescu a fost însoțit la Bacău de Raluca, soția sa. Ion și Raluca s-au cunoscut și s-au căsătorit în sezonul 4 al show-ului Mireasa, reușind să obțină locul 3 în finală. Raluca a fost foarte emoționată și chiar a plâns când a văzut săritura soțului ei. De asemenea, Ion Șaulescu poate fi văzut la Mireasa: Capriciile Iubirii, alături de Gabriela Cristea.

Concurentul a primit multe mesaje de încurajare de la părinții săi și chiar de la colegii de la Mireasa: Capriciile Iubirii.

Citește și: Laura Mușuroaea a solicitat ajutor medical la Splash! Vedete la apă. Maria Constantin și Juno s-au calificat în finala săptămânii

Gabriela Cristea, mesaj de susținere pentru Ion Șaulescu, înainte de săritura de la 10 metri, de la Splash! Vedete la apă 2022

Gabriela Cristea, care a fost prezentă în sezonul 4 de Splash! Vedete la apă, dar care a decis să nu sară, de teamă că i s-ar putea întâmpla ceva, l-a sfătuit pe Ion să nu-i urmeze exemplul, dar nici să nu facă o săritură care i-ar pune sănătatea în pericol.

„Ioane, baftă multă acolo la Splash. Să nu faci ca mine, tu să sari, dar ți-am zis eu, sari dar nu chiar de la 10. Adică, dacă tu ai curaj...dar ai grijă să nu-ți rupi gâtul, pentru că eu te aștept și sezonul viitor la Mireasa: Capriciile Iubirii. Și ai grijă cu distracția! Vezi, nu faci ca la petrecerea burlacilor că rămâi fără Raluca”, i-a transmis Gabriela Cristea lui Ion Șaulescu.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Vlad Craioveanu a primit o provocare neașteptată de la Iulia Albu

„Nu-mi vine să cred câți oameni mi-au dat mie mesaj, câte personalități! De la mama și de la tata cumva nu mă așteptam, dar m-am bucurat să-i văd, dar de la doamna Gabriela și colegii de la Capricii… mulțumesc pentru mesaje, o să sar bine, am fost cel mai susținut concurent”, a spus Ion Șaulescu, înainte de a sari de la 10 metri.

Citește și: Mireasa: Confesiuni episodul 5. Raluca e convinsă că una dintre fostele concurente îl plăcea pe Ion

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 3 din 13 august 2022. Shift a sărit de la 5 metri. Cum „l-a amenințat” mama lui ... Splash! Vedete la apă, episodul 3 din 13 august 2022. Gabi Jugaru a sărit de la 1 metru: „La 10 ani era să mă înec”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x