Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Copilul cu săriturile în sânge! Maria Casian, fetița pentru care nicio durere nu e prea mare

Sărituri în apă spectaculoase, bună dispoziție, emoții, mici discuții în contradictoriu și chiar accidentări inerente în asemenea situații sunt câteva dintre ingredientele celui mai tare show al verii, marca Antena 1.

Sărituri în apă spectaculoase, bună dispoziție, emoții, mici discuții în contradictoriu și chiar accidentări inerente în asemenea situații sunt câteva dintre ingredientele celui mai tare show al verii, marca Antena 1.

Primii opt temerari care au intrat în competiția desfășurată la bazinul Olimpic din Bacău, în cea dintâi ediție a acestui nou sezon, sunt: Daniela Crudu, Simona Sensual, Vladimir Drăghia, Natalia Duminică, Ionuț “Pitbull” Atodiresei, Matteo, Silvia Pop și Mircea N.Stoian.

Dar pe lângă distracție, spectacol, râsete sau, după caz, plânsete (căci să sari în apă nu e lucru ușor), vedetele își pun la încercare talentele pentru a veni în ajutorului unui copil extrem de talentat.

Se numește Maria Casian, are nouă ani și este o adevărată campioană a săriturilor în apă. În ciuda problemelor de sănătate, ea se încăpățânează să facă performanță. A obținut numeroase medalii, muncește și se bucură de fiecare dată când săriturile îi ies așa cum își dorește. Și nu e niciun chip să renunțe.

Însă, în spatele ambiției și a talentului, Maria întâmpină probleme de sănătate. Pentru că s-a născut fără un rinichi, medicii i-au spus părinților că fiica lor nu va putea face niciodată sport. Maria suferă și de un strabism sever, iar clorul apei îi este dăunător. Dar nimic nu o face să pună capăt pasiunii sale pentru înot și pentru sărituri. Părinții fac eforturi mari pentru a-i susține pasiunea, însă costurile tot mai mari au ajuns să-i depășească.

Acesta este motivul pentru care vedeta care va câștiga va dona premiul în valoare de 3.000 de euro acestei fetițe, ca să-și poată continua antrenamentele din ce în ce mai costisitoare.

Să o cunoaștem împreună pe micuța Maria!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Splash, vedete la apă, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/splash/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Splash.VedeteLaApa/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/splash.