Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

Diana Munteanu era să se înece la finala "Splash! Vedete la apă"

Diana Munteanu a trait clipe de cosmar in marea finala "Splash! Vedete la apa", pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea duminica, 13 septembrie, de la ora 20.00.

Diana Munteanu a trait clipe de cosmar in marea finala "Splash! Vedete la apa", pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea duminica, 13 septembrie, de la ora 20.00.

La incheierea sezonului, conform obiceiului, cind toti cei prezenti - concurenti, jurati, prezentatori - plonjjeaza in bazin, pentru o baie generala, Pepe a luat-o in brate pe Diana si s-a aruncat in apa, fara sa aiba habar ca a sa colega de prezentare nu stie sa inoate. Norocul Dianei s-a numit Bogdan "Bobo" Ionita, unul dintre antrenorii concurentilor care, vazind ca nu mai iese la suprafata, a sarit sa o ridice de la fundul bazinului.

"Eu eram convins ca stie sa inoate, am mai vazut-o la Bacau balacindu-se in piscina. Doar ca atunci cind ne-am aruncat in apa, in finala Splash, ea a intrat in panica si s-a dus la fund. M-am indreptat spre ea, sa o salvez, si m-a tras la fund de vreo trei ori. Vazind ce se intimpla, a sarit dupa ea si Bobo", povesteste Pepe.

"M-am speriat foarte tare! De aceea nu-mi amintesc decit momentul in care l-am vazut pe Bobo sarind dupa mine. Parca l-as fi vazut pe Iisus. Bine ca totul s-a terminat cu bine", a spus si Diana.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Splash, vedete la apă, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/splash/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Splash.VedeteLaApa/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/splash.

Video