Live acumFilm: Insurgent
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Nicoleta Nucă, bomba sexy de la X Factor, participă la „Splash! Vedete la apă”

Nicoleta Nucă - semifinalista de la X Factor a lui Ștefan Bănică - va participa vara aceasta la “Splash! Vedete la apă”, show-ul de la Antena 1 ajuns la cel de-al treilea sezon.

Nicoleta Nucă - semifinalista de la X Factor a lui Ștefan Bănică - va participa vara aceasta la “Splash! Vedete la apă”, show-ul de la Antena 1 ajuns la cel de-al treilea sezon.

Emisiunea va aduce în prim-plan 40 de vedete din muzică, teatru sport și televiziune dornice să-și depășească limitele și să-și demonstreze talentele în ceea ce privește săriturile în apă.

Am acceptat să vin la “Splash!” din dorința de a-mi învinge teama de sărituri. Este o experiență interesantă și nouă pentru mine, de care mă bucur din plin. De asemenea, acest proiect mi-a oferit șansa să mă împrietenesc cu oameni extraordinari. Nu cunoșteam pe nimeni când am venit la “Splash!”, acum am aici prieteni minunați”, ne-a declarat fosta concurentă de la X Factor.

Filmările pentru „Splash! Vedete la apă” sunt în plină desfășurare la Bazinul Olimpic din Bacău, iar cei 40 de concurenți sunt antrenați de campionii naționali și internaționali la sărituri în apă Adrian Cherciu, Clara Gherase, Claudia Tiu și Bogdan “Bobo” Ioniță.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Splash, vedete la apă, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/splash/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Splash.VedeteLaApa/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/splash.

Video