Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Paula Chirilă a făcut liposucție, iar CRBL a slăbit cinci kilograme

Ca să arate bine la “Splash! Vedete la apă”, cel mai îndrăzneț show al verii care a început la Antena 1, Paula Chirilă a făcut liposucție.

Ca să arate bine la “Splash! Vedete la apă”, cel mai îndrăzneț show al verii care a început la Antena 1, Paula Chirilă a făcut liposucție.

“Am avut o intervenție chirurgicală în zona coapselor și a abdomenului, iar operația a fost făcută de dl doctor Juravle.

Și nu regret deloc să am făcut-o! De asemenea, fac fitness cu Alex Gritts, antrenorul meu personal, și sunt la dietă. Cel mai greu îmi este să nu mă ating de dulciuri. Nu rezist în fața unui tort de ciocolată!”, ne-a declarat Paula, zâmbind.

Cu ocazia participării la Splash!, Tomiță Giurgia, pe care telespectatoriii Antenei 1 îl cunosc de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, a slăbit șapte kilograme.

“După ce m-am accidentat la spate, la antrenamente, am răcit. Ca să mă pun pe picioare, a fost nevoie să stau în casă vreo două săptămâni. În acea perioadă, am slăbit vreo șapte kilograme. Și din cauza bolii, și pentru că așa mi-am dorit. N-am mâncat carne și nici pâine.

Alimentația mea s-a bazat doar pe salate și pește. M-am bucurat foarte mult că am reușit să slăbesc”, ne-a declarat Tommy.

O altă vedetă care a reușit să slăbească pentru “Splash!” a fost CRBL. Artistul a dat jos mai bine de 5 kg, renunțând la mâncărurile grele și la bere.

Ce alte sacrificii au mai făcut vedetele ca să arate bine la filmările pentru cel mai spectaculos show al acestei veri, telespectatorii Antenei 1 vor vedea și astăzi de la ora 20.30, numai la “Splash! Vedete la apă”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Splash, vedete la apă, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/splash/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Splash.VedeteLaApa/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/splash.

Video