Antena Căutare

Cum a sărbătorit Sergiu Mirică victoria de la Stand-Up Revolution, sezonul 1. Urările pline de umor ale adversarilor

Sergiu Mirică a sărbătorit victoria de la Stand-up Revolution sezonul 1 în același timp cu ziua sa de naștere.

colaj foto sergiu mirica in finala stand-up revolution Galerie
Sergiu Mirică și-a sărbătorit ziua de naștere alături de mai mulți comedianți cunoscuți și adversari de la Stand-Up Revolution. | Antena 1 & Instagram

Primul sezon de Stand-Up Revolution a ajuns la final duminică seară și și-a desemnat câștigătorul. Sergiu Mirică a cucerit publicul telespectator cu numărul său din finală și a plecat acasă cu marele premiu, în valoare de 20.000 de Euro.

Comediantul și-a primit CEC-ul în aplauzele juraților și a adversarilor săi, care l-au felicitat, dar adevăratele urări au venit abia după emisiune, în mediul online. Sergiu Mirică a sărbătorit victoria alături de comedianți celebri și de o parte din cei contra cărora a luptat în competiție.

Sergiu Mirică și-a sărbătorit ziua de naștere în aceeași zi în care a câștigat Stand-Up Revolution, sezonul 1

După ce a aflat că este câștigătorul primului sezon Stand-Up Revolution, Sergiu Mirică a sărbătorit alături de prietenii lui comedianți. Printe aceștia s-au aflat și câțiva dintre adversarii săi din cadrul show-ului, dar și nimeni altul decât Cosmin Natanticu. Comediantul a fost cel care a deschis șampania atunci când ceilalți i-au cântat „La mulți ani!”.

Însă, fiind atât de mulți comedianți la un loc, nici petrecerea lui Mirică nu a fost una obișnuită. Aceștia au sărbătorit într-un pub din București, tortul a fost înlocuit de o felie de pizza mușcată de câteva ori deja, iar în loc de lumânare, a avut o țigară.

Cel care a postat imaginile de la petrecere pe Instagram este chiar Eduard Rădoi, comediantul cu care a luptat cot la cot în competiție.

„Să vină cupa la băieți”, a mai scris adversarul său alături de imagini.

„Vorba aia: o zi în care nu te-ai născut, e o zi pierdută”, a adăugat și câștigătorul primului sezon de Stand-Up Revolution sezonul 1 pe rețelele de socializare.

Citește și: Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Sergiu Mirică, finalistul pentru care au curs complimentele. „Ești cam tot!”

Nici Alexandru Dobrotă nu a ratat momentul de a-l felicita pe Sergiu Mirică pentru câștigarea marelui premiu și i-a urat „LMA”, în stilul caracteristic, tot pe rețelele de socializare.

Mai multe imagini de la petrecerea lui Sergiu Mirică puteți vedea în GALERIA FOTO.

De asemenea, și Dragoș Mitran a postat pe contul său de Instagram un clip cu reacția lui când a aflat că prietenul său este câștigătorul Stand-Up Revolution sezonul 1. Alături de Mădălin Cîrje, eliminat în prima semifinală, ei au strigat de fericire, cât au putut de tare, când au aflat verdictul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine e Sergiu Mirică, câștigătorul Stand-Up Revolution sezonul 1

La finalul unei seri pline de râsete, voie bună, dar și emoții, cei 10 concurenți din Finala Stand-up Revolution sezonul 1 au revenit pe scenă pentru a afla cine merge acasă cu premiul cel mare.

În momentul de tensiune maximă, prezentatorii primului show de stand-up din România, Ilona Brezonianu și Șerban Copoț au dezvăluit câștigătorul Stand-Up Revolution sezonul 1.

Sergiu Mirică a reușit să cucerească și inimile publicului telespecator și a plecat acasă cu premiul de 20.000 de Euro. Vio a sărit imediat de la masa juriului pentru a-l felicita pe concurentul său. De altfel, Sergiu Mirică nu s-a așteptat nicio secundă că ar putea pleca acasă cu premiul Stand-Up Revolution.

„Ce bucurie mi-ați făcut! De unde știați că asta vreau!”, a spus câștigătorul primului sezon de Stand-Up Revolution.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. Sergiu Mirică a făcut furori pe scenă. “Mai aveam puțin și ne păruiam pe Mirică”

Sergiu Mirică nu este străin de scenă, iar în etapa audițiilor jurații l-au recunoscut imediat. În cadrul unui testimonial, tânărul comediant a dezvăluit că face stand-up de trei ani și din asta își câștigă traiul.

El spune că experiența acumulată în acești ani este un atuu, dar recunoaște că mai are multe de învățat. Întrebat dacă i s-a întâmplat vreodată ca cei din public să nu râdă la glumele lui, acesta a spus că:

„E o etapă esențială în stand-up. Pentru că nu o să iasă niciodată bine din prima o glumă. Așa că în fiecare show trebuie să te urci, să te expui la penibil. Ceea ce e groaznic. E împotriva naturii umane. Nimeni nu vrea să fie penibil în fața a 100 de oameni. Tre să fii penibil într-o seară, nu poți să dormi pentru că te urmărește sentimentul ăla, modifici ceva, te urci din nou pe scenă”, mai spunea el la începutul show-ului.

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Cum s-au pregătit concurenții înainte a urca pe scenă, în marea fin... Cum l-a felicitat Vio pe Sergiu Mirică, câștigătorul Stand-Up Revolution. Imaginea amuzantă cu „adevăratul” trofeu. „Dre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x