Antena Căutare

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Dan Țuțu, finalistul care i-a lăsat pe jurați fără cuvinte. „Ce tăvălug!”

Dan Țuțu a luat cu asalt scena Stand-Up Revolution și a stârnit hohote de râs cu poveștile sale din tinerețe. Jurații au rămas fără cuvinte.

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Dan Țuțu, finalistul care i-a lăsat pe jurați fără cuvinte. „Ce tăvălug!” Galerie
Dan Țuțu a luat cu asalt scena Stand-Up Revolution și a stârnit hohote de râs cu poveștile sale din tinerețe. Jurații au rămas fără cuvinte. | Antena 1

Dan Țuțu, singurul glonț al lui Teo din Finala Stand-Up Revolution a venit pregătit să facă show. Concurentul și-a propus să cucerească publicul, și de această dată, cu poveștile sale inspirate din viața reală.

Dan Țuțu a uimit, din nou, cu poveștile sale din tinerețe

Dan Țuțu a povestit, în stilul caracteristic cum a fost în team builfing cu Teo, la poligon, unde au tras cu arma.

„Eu am mai tras. Acum 31 de ani, în armată. Pentru el, prima dată. Mentore, m-ai șocat. S-a tras cu pistolul și cu pușcă cu lunetă. Nu vă puneți cu Teo! O dau în muzică. Aveți în fața voastră un star pop Michael Jackson. Impecabul trage. Cu pistol, în punctul 10, practic în suflet îți trage și nu mai iese de acolo. Cu pușca cu lunetă, direct în gură, te lasă cu ea căscată. Eu sunt mai pe vechi. Puțin mai excentric. Un fel de Guns n Roses, în momentul în care am tras cu pistolul, e ca și cum te ochesc în sufragerie și mor ăia din dormitoare”, a recunoscut concurentul lui Teo din finală.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Dan Țuțu a cutremurat scena Stand-Up Revolution: "Ești o forță a naturii"

„Am 51 de ani, parcă era altfel pe vremea noastră. Vă aduceți aminte, doamnă?”, i s-a adresat unei doamne din public. „Când mergeam la petreceri, bairam. Când făceam noi bairam cu magnetofon și ne duceam câteva 50-60 de inși în sufragerie la mama. Dar cel mai mișto era că punea mama bufet suedez pe servantă românească, printre mileuri și bibelorui”, a mai povestit Dan Țuțu.

Jurizare Dan Țuțu în Finala Stand-Up Revolution sezonul 1

„Ce tăvălug ești băi băiatule! Ești un tăvălug extraordinar”, i-a spus Dan Badea. Pentru mine, sincer, ești un fenomen și practic, odată cu descoperirea acestei pasiuni, mi se pare că ți-ai găsit și calea și că ai renăscut. Bravo!”, a adăugat juratul.

Citește și: Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 6 august 2022. George Țintă vs. Dan Țuțu, duelul prietenilor pentru un loc în finală

„Ai fost tanc! Deși ai pornit pe uscat, ai știu drumul spre apă”, l-a lăudat și Costel.

Dacă ți-a plăcut numărul de stand-up al lui Dan Țuțu din finala Stand-up Revolution sezonul 1 îl poți vota cu textul „Țuțu” prin SMS la 1313, după START VOT.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Claudiu Popa, glumele despre „bully-parenting” care au stârnit hoho... Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Paul Szabo, „bestia” care a luat cu asalt scena: „Clar ai viitor în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x