Antena Căutare

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Sergiu Mirică este câștigătorul primului sezon Stand-Up Revolution.

Finala Stand-Up Revolution a fost una plină de voie bună, dar emoțiile au atins cote maxime când cei 10 concurenți au așteptat verdictul publicului telespectator.

Sergiu Mirică cu premiul la Stand-Up Revolution Galerie
Finala Stand-Up Revolution a fost una plină de voie bună, dar emoțiile au atins cote maxime când cei 10 concurenți au așteptat verdictul publicului telespectator. | Antena 1

Primul sezon al Stand-Up Revolution a ajuns la final și și-a desemnat câștigătorul. Cei patru jurați au avut o misiune grea, dar pe care au dus-o la bun sfârșit, astfel au reușit să descopere, împreună cu publicul, următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Din cei 10 finaliști, Sașa Ciobanu, Hector Ayala, Claudiu Popa, Sergiu Mirică, Alexandru Dobrotă, Tavi Perțea, Alex Banciu, Dan Țuțu, Paul Szabo, Hannah Becker, numai unul a reușit să îi convingă și pe cei de acasă că merită premiul cel mare, în valoare de 20.000 de Euro.

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, o seară plină de glume la superlativ

Primul sezonul din cel mai tare show de stand-up a adus o mulțime de surprize și le-a dat șansa telespectatorilor să intre și mai mult în lumea acestui gen de comedie care a luat atât de multă amploare în ultimii anii și la noi în țară.

Cei patru temerari ai stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea au acceptat provocarea și s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții au fost copleșiți de emoții în această seară, dar jurații i-au susținut și ca pe întreg parcursul show-ului, le-au oferit cele mai bune sfaturi pentru o viitoare carieră.

Citește și: Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Sergiu Mirică, finalistul pentru care au curs complimentele. „Ești cam tot!”

La finalul unei seri pline de râsete, voie bună, dar și emoții, cei 10 concurenți din Finala Stand-up Revolution sezonul 1 au revenit pe scenă pentru a afla cine merge acasă cu premiul cel mare.

În momentul de tensiune maximă, prezentatorii primului show de stand-up din România, Ilona Brezonianu și Șerban Copoț au dezvăluit câștigătorul Stand-Up Revolution sezonul 1.

Sergiu Mirică este marele câștigător al primului sezon de Stand-Up Revolution

Prezentatorii au acordat premiul în valoare de 20.000 de Euro câștigătorului Stand-Up Revolution sezonul 1 și atât publicul din sală, cât și jurații au fost extrem de fericiți. Adversarii săi l-au felicitat și s-au bucurat alături el.

Încă de la început, concurentul a cucerit cu felul său de a fi și cu glumele lui, inspirate din viața sa de zi cu zi. După trei battle-uri în care a luptat cot la cot cu adversari de temut, acesta și-a croit drumul către marea finală.

Acum, Sergiu Mirică a reușit să cucerească și inimile publicului de acasă și pleacă acasă cu premiul mult râvnit.

Vio a sărit imediat de la masa juriului pentru a-l felicita pe concurentul său. De altfel, Sergiu Mirică nu s-a așteptat nicio secundă că ar putea pleca acasă cu premiul Stand-Up Revolution.

Citește și: Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 31 iulie 2022. Sergiu Mirică a stârnit hohote de râs în public cu glumele sale

„Ce bucurie! De unde știați că asta vreau? Serios, cine v-a zis că asta îmi doresc?”, a glumit concurentul.

„Mă bucur că ați apreciat ceea ce am făcut aici!”, a mai continuat el.

„A fost grozav! A fost ceva inimaginabil”, a mărturisit Costel.

„Am râs atât de mult!”, a mai adăugat și Dan Badea.

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Mincu, invitatul special în marea finală, le-a tăiat respirația jur... Sergiu Mirică a câștigat primul sezon Stand-Up Revolution și premiul de 20.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x