Antena Căutare

Semifinală Stand-up Revolution sezonul 1, 31 iulie 2022. Ioana Luiza Ghiță vs. Sergiu Mirică, confruntarea așilor. „No comment”

Ioana Luiza Ghiță și Sergiu Mirică au stârnit hohote de râs și admirația tuturor celor prezenți în platoul Stand-Up Revolution.

colaj foto Ioana Luiza Ghiță și Sergiu Mirică la stand-up revolution Galerie
Ioana Luiza Ghiță și Sergiu Mirică au stârnit hohote de râs și admirația tuturor celor prezenți în platoul Stand-Up Revolution. | Antena 1

Cel de-al patrulea duel din prima semifinală de Stand-Up Revolution îi pune fața în față pe doi dintre concurenții cu experiență din acest sezon. În urma tragerii la sorți, s-a dat o luptă glume la glume între Ioana Luiza Ghiță, din echipa lui Teo și Sergiu Mirică, al lui Vio.

Reacțiile juraților au fost pe măsură și s-au întristat imediat pentru că și-au dat seamă că unul dintre ei va pleca. Nici concurenții nu au fost prea bucuroși de acest battle, mai ales că sunt și prieteni și au și proiecte împreună.

Ioana Luiza Ghiță și Sergiu Mirică au primit aplauze la scenă deschisă pentru numerele lor de stand-up

„Mie în viață mi s-au întâmplat două vibratoare, asta e povestea lor”, și-a început concurenta lui Teo, în forță numărul. Pe primul dintre ele l-am primit cadou de la cel mai bun prieten al meu, care e și cel mai prost prieten al meu. El dacă vede o femeie superbă pe stradă se uită după ea și zice: Da, bă, dar și când te gândești că se „c**ă”.

„Și eu la 20 sufeream foarte tare pentru că m-a părăsit primul și singurul meu prieten și s-a gândi el - are soluția. A venit la mine, mi-a dat o punguță și mi-a zis: „Distracție plăcută!” și am intrat cu punguța asta în casă...” și ce a urmat a stârnit hohote de râs.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Fares, concurentul din Egipt asemănat cu Costel după două luni în Vaslui

Emoționat pentru devăluirile pe care urma să le facă, Sergiu Mirică a urcat pe scenă să își ia reavanșa.

„N-o să vă mint. Am un pic de emoții pentru că urmează să spun ceva la televizor ce nu știe multă lume despre mine. N-am spus decât părinților mei că m-am gândit că nu pot să mă mai ascund și ei sunt destul de maturi să înțeleagă, i-am luat de-o parte și le-am zis că sunt adoptat și chiar nu au primit vestea deloc bine. Mama a aruncat cu telefonul după mine, cu cabină cu tot, că eram pe stradă. Tata a reacționat foarte adolescentin. A trăit o dramă. A început să se macheze cu negru, piercing în buză, câteva zile a fost plecat cu un rocker în Vama Veche, cu motoru”, spus concurentul lui Vio.

Jurizare Ioana Luiza Ghiță vs. Sergiu Mirică la Stand-Up Revolution

„Sper să treacă și sticla și să se bucure și oamenii de acasă de aceste două numere de stand-up, pentru că în club făceai pe tine de râs. Au fost bune, niste experiențe, niște glume, niște oameni”, a spus Costel.

„Chiar a fost un minispecial, zic mini pentru că a durat prea puțin, mi-aș fi dorit să dureze mai mult. A fost un duel de finală, două numere de finală perfecte și mi se pare că din niște oameni, în această seară ați devenit oamenii”, a completat și Dan Badea.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Kobe, campionul la baschet care a cucerit cu glumele despre România. „Mergem all-in”

„Noi ne știm, vă știu pe amândoi, vă iubesc și știțit asta și aveți să-mi dați și banii ăia”, a glumit Maria Popovici din public. „Ioana m-am entuziasmat atât de tare, poate sunt subiectivă și mă entuziasmez că văd o femeie care e atât de bună, dar mă bucur atât de mult pentru tine și pentru momentul ăsta, că mă simt mândră. Ați fost amândoi la fel de buni”, a mai spus ea.

„Mie îmi pare rău că ați picat împreună. Parcă Ioana a avut o chestie în plus, poate dacă veneai și tu cu o poveste că aveai trei vibratoare”, a comentat și Mincu.

„No comment”, a fost singurul lucru pe care Vio a putut să-l spună după numerele de stand-up ale celor doi concurenți.

Deși a fost un duel strâns, unul dintre concurenți a părăsit emisiunea, iar celălalt e cu un pas mai aproape de premiul cel mare. Publicul a decis ca al doilea concurent din echipa lui Vio care merge în finală să fie Sergiu Mirică.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 31 iulie 2022. Claudiu Popa vs. Fares „Cel mai bun material”. Cine a trecut ma... Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 31 iulie 2022. Madalin Cârje vs. Alexandru Dobrotă, duelul prieteniei. Ce a ob...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x