Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Bianca Kovacs, ardeleanca cu accent spaniol greu de înțeles. “Am luat țeapă”

Bianca Kovacs a venit la Stand-Up Revolution pregătită să facă stand-up în românește, încerând să își stăpânească emoțiile.

bianca kovacs la stand up revolution Galerie
Bianca Kovacs a venit la Stand-Up Revolution pregătită să facă stand-up în românește, încerând să își stăpânească emoțiile. | Antena 1

Concurenta Bianca Kovacs spune că s-a mutat în Spania în urmă cu 19 ani și nu a mai folosit limba română. Cu toate acestea, astăzi va încerca să facă stand-up în română.

“Am făcut Școala de Cinematografie acolo în Madrid și am lucrat. Acum ultima oară am apărut într-un serial pe HBO, în 11 episoade”, a povestit Bianca.

Bianca a intrat în scenă uitând de emoții și debordând de energie.

Bianca Kovacs, concurenta care a vorbit despre discriminare în Spania

“E Șoșoacă”, a zis Dan Badea.

Jurații au încercat să își dea seama de unde vine accentul Biancăi.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. Sergiu Mirică a făcut furori pe scenă. “Mai aveam puțin și ne păruiam pe Mirică”

“Era o combinație foarte ciudată între Ardeal și Spania”, a completat Dan Badea.

Bianca a povestit că de ceva vreme a început să își cumpere haine pentru că la început le fura.

“Eu nu mă mai supăr când vine câte un spaniol la mine și îmi zice: A, ești din România! Menajera pe care o am eu e româncă. Zic: A mea e spanioloancă”, povestește Bianca.

Teo i-a dat un vot roșu. Costel a zis că lui îi place și i-a dat un vot verde. Vio i-a dat un vot roșu și apoi l-a urmat și Dan Badea.

Bianca a povestit că e cu iubitul ei din 1999 și încă sunt împreună, deși ea nu voia o relație de lungă durată. Pe atunci aflase că vine sfârșitul lumii în 2000.

“Faza e că atunci am luat țeapă”, spune Bianca.

Jurizare Bianca Kovacs la Stand-Up Revolution

Jurații au aplaudat-o după ce și-a terminat numărul de stand-up și urma ca fiecare dintre ei să își spună părerea despre glumele auzite pe scenă.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. John Allis, cel mai mare regret al lui Teo. Ce s-a întâmplat pe scenă

Costel a zis că o apreciază pentru curajul ei și i-a plăcut atitudinea concurentei. De cealaltă parte, Dan Badea i-a spus Biancăi faptul că se vede că ea gândește glumele în spaniolă.

Costel a cerut concurentei să spună câteva glume și în spaniolă, iar jurații au râs.

“Limba română a fost un impediment. Când a început să spună în spaniolă a fost mai degajată”, a mai spus Costel.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Dan Țuțu a cutremurat scena Stand-Up Revolution: "Ești o forță a natu... Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Luke Meginsky, concurentul care l-a făcut pe Teo să își schimbe votul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x