Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Hannah Becker a făcut senzație pe scenă. “Eu am greșit. M-am pripit”

Hannah Becker a venit tocmai din New York și vrea să le arate tuturor cât de amuzantă poate fi. Concurenta carismatică a spus că de mult timp își dorea să ajungă în Europa.

hannah becker la stand up revolution Galerie
Hannah Becker a venit tocmai din New York și vrea să le arate tuturor cât de amuzantă poate fi. Concurenta carismatică a spus că de mult timp își dorea să ajungă în Europa. | Antena 1

Hannah spune că ea cunoaște mulți români care au simț al umorului destul de ciudat. Ea și-a exersat talentul de comediantă alături de prietenele ei, când ieșeau în oraș.

Concurenta a vorbit în culise și despre stereotipuri și faptul că adesea femeilor li se spune că nu ar trebui să glumească despre anumite subiecte. Ea încearcă să rupă aceste bariere.

Hannah Becker a făcut senzație pe scena Stand-Up Revolution

Hannah a intrat în scenă foarte încrezătoare, făcând publicul să râdă de la primele glume. Vio i-a dat un vot verde după primele poante.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. Andrei Ken,concurentul care a suprins cu încrederea de sine. Ce sfat i-au dat jurații

“N-am mai auzit glume cu tampoane de la Bobo”, a spus Dan Badea.

Hannah a spus că a încetat să mai folosească tampoane când e în perioada delicată a lunii.

“Colectezi sânge pentru vrăji”, a spus Hannah.

Dan Badea i-a dat un vot roșu, iar Costel i-a dat un vot verde. Apoi și Teo i-a dat un vot verde.

Hannah a povestit că are un iubit și e genul de bărbat înalt și slab, care ei îi place foarte mult.

“Simt că de câte ori sunt cu un bărbat slab parcă aș mângâia un ogar”, spune concurenta Stand-Up Revolution.

“Îmi iubesc iubitul. Este gamer și înseamnă că are dexteritate la degete, iar asta e important”, a mai completat Hannah.

Pentru că lui îi plac jocurile video foarte mult, ea a încercat să îl cucerească cu jocuri de seducație care seamănă cu jocurile lui video. După această poveste, Dan Badea și-a schimbat votul în verde pentru că i-a plăcut foarte mult numărul concurentei.

Jurizare Hannah Baker la Stand Up Revolution

Jurații i-au spus concurentei că le-au plăcut mult glumele ei. Când au întrebat-o de cât timp face stand-up, concurenta a spus că a început în 2016.

“Îmi place foarte mult energia ta pe scenă. Ești foarte jovială, ai și glume, ești și simpatică și drăguță”, i-a transmis Costel.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022.Andreas Fajngold, concurentul din Argentina cu glume despre rasism. În ce echipă merge

“Și eu vreau să fii la Costel în echipă. Simt că ar avea multe de învățat Costel de la tine”, i-a mai zis Teo.

“Eu am greșit. M-am pripit”, a zis Dan Badea.

După votul publicului, Hannah Baker a ajuns în echipa lui Costel.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022.Florin Baicu a venit îmbrăcat ca Michael Jackson:"Am avut un moment de... Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022.Dragoș Mitran, concurentul pe care jurații l-au recunoscut imediat:“Dă din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x