Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Victor Băra, concurentul care a cerut în echipa juratului pe care nu îl cunoștea

Victor Băra a venit la Stand-Up Revolution pentru a le demonstra tuturor că are talent atunci când vine vorba de a scrie și spune glume.

victor bara la stand up revolution Galerie
Victor Bâra a venit la Stand-Up Revolution pentru a le demonstra tuturor că are talent atunci când vine vorba de a scrie și spune glume. | Antena 1

Victor Băra, concurentul în vârstă de 29 ani, a venit din Sibiu pentru a-I impresiona pe jurații Stand-Up Revolution. El și Dragoș Mitran ar fi trebuit că fie împreună o trupă de stand-up, dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

“Am fost dat afară”, a glumit Victor în culise.

Victor Băra, comediantul pe care se certau jurații

“Nu i-au convenit banii pentru că cerea mai mult decât noi”, spune Dragoș Mitran.

Victor a povestit că și-a dorit să facă stand-up încă de când era copil, dar a avut o concepție greșită despre cei care fac comedie și credea că el nu o să reușească.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. George Țintă, one-linere-le care au atras atenția juraților. În ce echipă a ajuns

“Am zis: Bă, tre să încerc măcar o dată chestia asta”, a mai adăugat concurentul de la Stand-Up Revolution.

Victor a intrat în scenă încrezător, pregătit să îi surprindă pe toți.

“Acum în pandemie am avut timp de gânduri în general. Mai știți gânduri? Sunt chestiile alea pe care le ai când bagi telefonul în buzunar”, a zis Victor.

Acesta a fost gluma care l-a convins pe Dan Badea să dea vot verde.

“Și eu am făcut contact vizual cu două tipe la metrou. #gigolo”, a spus concurentul, stârnind hohote de râs.

Victor a vorbit despre mai multe trenduri actuale de pe Instagram și a stârnit hohote de râs în rândul juraților.

Vio i-a dat și el un vot verde, la fel și Teo.

“Mădălina, e dor un selfie. Nu-l băga și pe Cioran”, a zis Victor.

“Dacă era cute să fii psihopată, era toată lumea la agățat la spitalul de psihiatrie. Sărea lumea gardul înăuntru, nu afară”, a mai adăugat concurentul.

Costel i-a dat și el un vot verde.

Jurizare Victor Băra la Stand Up Revolution

“Ai fost gen supeeeer bun”, i-a zis Vio concurentului de pe scenă pe care toți cei 4 jurați îl cunoșteau și cu care deja colaboraseră.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. Wu Jia Qi, chinezoaica din Pantelimon a venit cu auto-ironia la purtător

Teo a spus că îl știe pe Victor de mai mulți ani și comediantul a deschis mai multe spectacole pentru el. Mai mult decât atât, ei au chiar și un podcast împreună.

“Eu o să fiu un pic mai rezervat în a-l judeca”, spune Teo.

Vio a spus că ar vrea ca Victor să fie la Costel în echipă. Victor, în schimb, a spus că vrea la Dan Badea în echipă pentru că nu îl cunoaște și i-ar plăcea să îl cunoască.

După votul publicului, Victor Băra a ajuns în echipa lui Dan Badea.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Teo, Vio, Costel și Dan Badea, surprinși de prestația unui concurent Stand-up Revolution. „Aș vrea să fac stand-up cum f... Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022.Florin Baicu a venit îmbrăcat ca Michael Jackson:"Am avut un moment de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x