Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Alexandru Dobrotă, cu autoironia la purtător, a luat scena cu asalt."Stand-up curat"

Alexandru Dobrotă a venit la Stand-Up Revolution pentru că și-a dat seama că nu poate fi cântăreț și vrea să își încerce norocul când vine vorba de comedie.

alexandru dobrota la stand up revolution Galerie
Alexandru Dobrotă a venit la Stand-Up Revolution pentru că și-a dat seama că nu poate fi cântăreț și vrea să își încerce norocul când vine vorba de comedie. | Antena 1

Alexandru Dobrotă a povestit că e corporatist, dar se declară amator în stand-up.

“Nu pot să zic că sunt profesionist că încă din banii de corporație îmi plătesc facturile”, a povestit concurentul Stand-Up Revolution.

Chiar dacă el a crezut mult timp că o să fie rock-star, și-a dat seama târziu că nu are voce și s-a reorientat.

Alexandru Dobrotă, povești despre expresii uzuale

Concurentul a mai povestit că de multe ori s-au făcut glume pe seama lui pentru că e înalt și slab. Alexandru a intrat în scenă încercând să lase deoparte emoțiile.

“Prietenii reali îmi zic Nănău, prietenii imaginari îmi zic panntera”, spune Alexandru.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022.Florin Baicu a venit îmbrăcat ca Michael Jackson:"Am avut un moment de atac cerebral"

Alexandru a vorbit despre neplăcerea lui de a fi înalt și toate întrebările stupide pe care le primește.

“Consider că sunt genul de oameni care se uită la Insula Iubirii, de mai multe ori la același episod ca să îl înțeleagă”, spune concurentul.

“Sunt așa înalt că prietenii m-au luat la Untold doar ca să știe unde să se întoarcă după ce și-au luat berile”, a mai zis Alexandru.

Dan Badea i-a dat un vot verde, la fel și Costel și Vio.

Concurentul a spus că cel mai tare îl deranjează bătrânele care mănâncă înghețată în public.

“Ca babă, ești deranjantă vizual dacă mănânci orice. Dacă mănânci înghețată, ești și vagaboantă un pic. Îți place să instigi”, spune Alexandru.

El a mai evidențiat diferența dintre mamaia și tataia și bunica și bunicul, spunând că mamaia și tataia sunt o extensie a mamei și a tatălui, pe când bunicii sunt doar bogați.

Alexandru a venit și cu o poveste legată de locul lui de muncă, vorbind despre un coleg al său care avea nevoie de ajutor. Abia atunci el a realizat puterea expresiei “dacă e”, spunând că e foarte utilă.

“Îți lasă mereu o portiță deschisă la sfârșitul fiecărui răspuns”, zice Alexandru.

Vio i-a dat și el un vot verde.

O altă expresie pe care el o consideră interesantă este “și mie”.

“”Și mie” e treapta dintre “nimic” și “te rog”. E cea mai mică formă de politețe”, zice concurentul.

El a explicat cum vorbesc cerșetorii și ce confuzie se poate crea într-o relație când apare folosirea expresiei “și mie”.

Jurizare Alexandru Dobrotă la Stand-Up Revolution

Jurații au râs cu poftă la glumele lui Alexandru și acum încercau să vină cu pledoarii inventive pentru ca el să ajungă în echipele lor.

“Foarte bine toată chestia cu analiza pe cuvinte. (…) Stand-up curat, cinstit. Mulțumesc frumos”, spune Teo.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Hannah Becker a făcut senzație pe scenă. “Eu am greșit. M-am pripit”

“Astea sunt genul de construcții de stand-up care îți aduc aminte de Seinfeld”, a zis Costel.

“Ca să lucrăm împreună. Vreau să te întreb și eu niște chestii, dacă e. Să îmi faci și mie niște glume”, spune Vio.

Costel a zis că îl vrea la el în echipă pe Alexandru pentru ca el să facă un duel cu Ștefana.

“Înălțimea ta, Dan Negru nu face pojar. Îl ia gratis”, i-a zis Dan Badea.

După votul publicului, Alexandru Dobrotă a ajuns în echipa lui Dan Badea.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Romina Cocca, secret de familie neașteptat despre altă concurentă. În ce e... Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Povestea și șarmul lui Irene Meneguzzi au adus aplauzele juraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x