Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Irene Meneguzzi a zguduit scena cu glume incendiare. “Vom face și un copil”

Irene Meneguzzi și-a făcut curaj să urce pe scenă, deși nu e foarte încrezătoare. Cu glumele la purtător, i-a impresionat pe jurați.

irene meneguzzi la stand up revolution Galerie
Irene Meneguzzi și-a făcut curaj să urce pe scenă, deși nu e foarte încrezătoare. Cu glumele la purtător, i-a impresionat pe jurați. | Antena 1

Ea a plecat din Argentina în 2005 și s-a mutat inițial în Irlanda unde a locuit timp de 11 ani. Concurenta spune că pe timpul zilei e translator, iar noaptea e comediant.

Tânăra povestește că a făcut un curs de stand-up și asta a încurajat-o foarte mult să își urmeze visul. Inițial ea doar voia să facă acl curs, dar îi era teamă de scenă.

Irene Meneguzzi a povestit cum e viața la 40 ani

Cu toate acestea, când și-a făcut curaj să urce prima oară pe scenă, i-a plăcut foarte mult și chiar s-a distrat, fiind foarte apreciată pentru glumele ei.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022.Dansul lui Vio, după momentul lui Florin Baicu, a ridicat sala în picioare.Ce a făcut

Irene a lăsat emoțiile deoparte și a intrat în scenă. Ea a povestit că a împlinit recent 40 de ani și crede că e mai rău decât pandemia.

“Pentru asta nu există vaccin”, a zis Irene.

Concurenta spune că a vorbit cu terapeuta ei și i-a zis că îi e frică de bătrânețe. Chiar dacă acum are 40, ea spune că nu și-ar mai dori oricum să aibă din nou 20 ani.

“Nu știam ce doresc, dar acum știu. Vreau Botox!”, spune concurenta.

Dan Badea i-a dat un vot verde.

În tinerețe, Irene povestește că reușea să câștige mai mulți bani și pe atuci mergea la degustări de vinuri. Costel i-a dat un vot verde.

Concurenta a vorbit și despre faptul că nu își dorește să fie mamă pentru că nu crede că ar fi o mamă bună.

“Nu sunt făcută să fiu mamă. Eu cred că sarcina e o boală cu transmitere sexuală”, spune Irene.

Cu toate acestea, ea a ajuns la o concluzie neplăcută.

“Dacă nu sunt mamă, nu voi putea fi niciodată o MILF”, a zis Irene.

Vio și Teo i-au dat și ei voturi verzi.

Jurizare Irene Meneguzzi la Stand-Up Revolution

Irene i-a făcut pe jurați să râdă în hohote și publicul a apludat-o furtunos. Juraților le-au plăcut poveștile ei.

“Ca președinte al acestui juriu momentan, vreau să hotărâm, să argumentăm de ce o dorim pe Irene la fiecare în echipă”, spune Costel.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Luke Meginsky, concurentul care l-a făcut pe Teo să își schimbe votul

“E clar că ești confortabilă, glumele sunt bune. Cred că putem face treabă împreună”, a zis Vio.

“Irene, ești extraordinară. Eu nu te vreau la mine în echipă. Eu te-am votat ca să fiu sigur că mergi mai departe”, spune Teo și i-a recomandat echipa lui Teo.

“Eu cred că la mine în echipă vom face și un copil”, i-a zis Costel și a șocat-o pe concurentă.

“De unde a venit asta?”, a zis Dan Badea.

“Costel, pe ce pune mâna înflorește”, a completat Dan Badea, spunând că gluma supremă este despre fertilitatea lui.

După votul publicului, Irene Meneguzzi a ajuns în echipa lui Costel.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Bogdan Tătaru, fostul polițist cu povești haioase: "Echipă de cârnăci... Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Romina Cocca, secret de familie neașteptat despre altă concurentă. În ce e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x