Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022. 4. Battle Alex Dobrotă vs. Ionuț Fieraru: „Îmi vine să mă aplaud”. Ce au spus

Dan Badea a primit laude pentru duelul dintre Alex Dobrotă și Ionuț Fieraru. Numerele lor de stand-up au stârnit hohote de râs.

colaj foto Alex Dobrotă si Ionuț Fieraru la stand-up revolution Galerie
Alex Dobrotă și Ionuț Fieraru s-au duelat în cea de-a treia etapă de battle-uri de la Stand-Up Revolution, sezonul 1. | Antena 1

Dan Badea nu a ales întâmplător acest battle. Alex Dobrota și Ionuț Fieraru se cunosc de mai mult timp și au cam aceeași experință pe scenă. Duelul va dezvăluit cine e mai bun sau mai carismatic, așa cum a spus Ionuț Fieraru.

Battle Alex Dobrotă vs. Ionuț Fieraru, duelul care a stârnit hohote de râs

„Am o problemă. Vrea prietena mea să ne luăm câine. Știu că e o responsabilitate mare, un pas mare pentru o relație, un țăruș în anus pentru independența mea”, și-a început Alex Dobrotă numărul de stand-up, cu o mărturisire.

„Măcar nu vrea pisică. Pisicile cică au 9 vieți. Vă dați seama cât au încercat oamenii să scape de ele și nu au reușit?”, a continuat concurentul după un moment de pauză, în care a uitat materialul pe care îl prezintă de doi ani.

„De ce aș vrea pisică? De ce aș vrea să cumpă o ființă care stă urcată pe frigider și când mă întorc acasă să se uite la mine de sus? O am deja pe prietena mea pentru asta. Și măcar ei știu ce mâncare trebuie să îi pun ca să coboare de pe frigider”, a mai glumit el.

El a mai continuat cu o poveste foarte amuzantă despre vărul său, pasionat de cai cu care s-a revăzut de curând la o nuntă.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 23 iulie 2022. Battle Paul Szabo vs. Cristi Giurgiu, duelul plin de umor. Ce au spus

Ionuț Fieraru a revenit pe scena Stand-Up Revolution cu poveștile sale despre fosta relație.

„I-am cumpărat iubitei mele un epilator, de ziua ei. Fostei mele prietene. Nu a fost ideea mea. Ca majoritatea ideilor mele din perioada aia. Acum, dacă stau să mă gândesc, în perioada aia, dacă muream și mă transformam în îngeraș, aura mea nu era cerculeț, ci papuc”, a spus el.

„Ea auzea ce mizerii zic de ea pe scenă și îmi mai dădea așa câte o palmă în timp ce îi făceam unghiile”, a fost gluma care i-a făcut pe jurați să izbucnească în râs.

Jurizare Battle Alex Dobrotă vs. Ionuț Fieraru la Stand-Up Revolution

„La Ionuț a fost o zonă mai stânjenitoare”, a spus Teo.

„Parcă suntem prea pudici. Este genul de material care mie mi-a plăcut foarte mult. E genul de material care funcționează la părinți”, l-a contrazis Costel. „Pe de altă parte, la Dobrotă mi-a plăcut că a încheiat exact ca într-un basm”.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 23 iulie 2022. Cine sunt concurenții din echipa lui Costel care vor merge în semifinală

După dezbateri intense, publicul prezent în sală a luat presiunea de pe umerii lor și l-a trimis mai de parte pe Alex Dobrotă.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022.Battle Wu Jia Qi vs. Ada Ștef, confruntarea care a încins spiritele la masa... Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022. Battle Victor Băra vs. Florin Măxineanu, duelul care l-a pus pe Dan Badea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x