Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022. Battle Victor Băra vs. Florin Măxineanu, duelul care l-a pus pe Dan Badea în impas

Situația s-a repetat la Stand-Up Revolution. Victor Băra a rămas fără adversar, dar nimeni nu se aștepta la ce a urmat apoi. Au fost dezbateri intense, iar Dan Badea trebuit să ia o decizie.

colaj foto Victor Băra si Dan Badea la stand-up revolution Galerie
Numărul de stand-up al lui Victor Băra a stârnit controverse la masa juraților. | Antena 1

Înainte de ultimul battle din această seară, cel dintre Victor Băra și Florin Măxineanu, prezentatorii au anunțat că istoria se repetă. Șerban Copoț și Ilona Brezoianu au intrat pe scenă și au explicat că Victor Băra a rămas fără adversar pentru că Florin Maxineanu a fost nevoit să stea în izolare.

În consecință, în ultimul battle, Dan Badea a avut de ales între Victor Băra și foștii concurenți care nu au prins un loc în semifinală.

Battle Victor Băra vs. Florin Măxineanu, confruntarea care a aruncat mingea în terenul lui Dan Badea

„Eu am folosit Tinder mai mult decât îmi place să recunosc și există acolo opțiunea să recomanzi la un prieten. Bănuiesc că e ceva: boss, mie nu-mi place, dacă vrei...”, a început Dan Băra în forță.

„Nu întrebați niciodată bărbații de ce vă dau like pe Tinder pentru că niciun bărbat nu stă să citească ce ai tu pus acolo. Fiecare bărbat dă like fără să se uite”, a fost momentul în care sala a izbucnit în aplauze.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Battle Alin Coiotu vs. Dragoș Mitran, confruntare cu surprize. Ce decizie a luat Vio

„Sunt foarte multe femei care își trec zodia la descriere. Sunt foarte multe care își trec #libra, #bestzodiac, dar dacă treceți asta pentru bărbați, vă pierdeți timpul. Nu o să auziți niciodată o conversație între doi bărbați: Bă frate, tu ai fost aseară cu Ana, ați ieși, ați făcut ceva? Nu frate, ești nebun?! E leoaică! Și are și ascendentul în Pești. Păi numai curvele au ascendentul în Pești”, a fost momentul în care Vio nu s-a mai putut abține.

Jurizare Battle Victor Băra vs. Florin Măxineanu, la Stand-Up Revolution

Deși jurații îl știu de mult timp pe Victor Băra, nu au putut să treacă cu vederea faptul că numărul lui a fost mai scurt decât a fi trebuit și l-au taxat.

„S-a întâmplat ceva astăzi, am aflat că mai sunt două etape în plus și a trebuit să schimb materialul”, a explicat el.

„Și te-a luat o încredere de nicăieri și ai zis: ia că nu dau eu tot materialul acum”, l-a taxat Teo.

„El nu merită să meargă mai departe pentru materialul de astăzi”, a adăugat și Costel, nervos că acesta nu și-a dat interesul.

Situația a stârnit discuții aprinse între jurați după ce Teo a propus să mai facă un minibattle între Victor Băra și Andres Fajngold, concurentul eliminat la duelul anterior.

„Cumva mă simt și eu răspunzător pentru că strategia am stabilit-o împreună pentru că ai zis că vii cu material nou, dar nu știam că e atât de puțin”, a adăugat Dan Badea.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Cine sunt cei cinci concurenți din echipa lui Vio care merg în semifinală

Victor Băra a mai primit două minute și a profitat din plin de ele, dar decizia a rămas în mâinile lui Dan Badea.

„Am făcut multe greșeli astăzi, în sensul că am făcut niște dueluri care m-au durut”, a spus comediantul. „Decizia mea, și numai a mea și mi-o asum, să merg mai departe în semifinale cu Andres”.

Așadar, ultimul concurent din echipa lui Dan Badea care merge în semifinală este Andres Fajngold.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022. 4. Battle Alex Dobrotă vs. Ionuț Fieraru: „Îmi vine să mă aplaud”. Ce au s... Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022.Cine sunt concurenții din echipa lui Dan Badea care merg în semifinală „Div...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x