Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022.Battle Wu Jia Qi vs. Ada Ștef, confruntarea care a încins spiritele la masa juraților

Battle-ul dinte Wu Jia Qi și Ada Ștef a stârnit primul conflict real de la masa juriului. Care a fost motivul pentru care Teo și Vio s-au contrazis.

colag foto  Wu Jia Qi și Ada Ștef la stand-up revolution Galerie
Battle-ul dintre Wu Jia Qi și Ada Ștef s-a lăsat cu lacrimi pentru una dintre concurente. Cine a plecat acasă și cine merge în etapa următoare la Stand-Up Revolution. | Antena 1

Așa cum spune căpitanul echipei lor, Wu Jia Qi și. Ada Ștef sunt două concurente cu abordări diferite și experiențe diferite, iar Dan Badea și-a dorit să le provoace. Ce au în comun? Ambele concurente sunt la început de drum și vor să demonstreze că merită un loc în semifinală.

Battle Wu Jia Qi vs. Ada Ștef, concurentele au venit pregătite cu cele mai tari povești personale

„Mă scuzați că am întârziat. Mi-am luat permisul și tata mi-a luat mașină. Și nu prea le am cu parcările, merg așa până se termină benzina”, a spus Wu Jia Qi când a intrat pe scenă.

„Sunt tot ce poate fi mai rău pentru părinții mei. Chinezoaică made in România, care nu se face nici medic, nici inginer”, a mai glumit ea.

„În ziua în care m-am născut mama juca mahjong, un fel de poker. Tot pierdea și la un momentat dat, a tras o mână bună și de bucurie, i s-a rupt apa. Nu și-a dat seama nimeni că e jucătoare bună și nu i se citea nimic pe față. Au sunat vecinii că e inundație”, a fost povestea care a stârnit hohote de râs.

Wu Jia Qi a mărturisit și de ce îi place în țară și se simte româncă. „E singura țară în care dacă ai sâii mari se exhivalează cu bacalaureatul”.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 23 iulie 2022. Battle Ștefana Badiu versus Kobe. Cu ce glume au făcut sala să râdă copios

Plină de energie, Ada Ștef a intrat pe scenă, gata să demonsteze că își dorește foarte mult un loc în semifinală.

„Eu am locuit în Anglia patru ani. Ce am experimentat eu în ăștia patru ani cât am stat în Anglia e că de fiecare dată când le spuneam că sunt din România, oamenii își duceau, instictiv mâna la portofel. Și nu ca să verifice dacă e încă acolo, după cum vă gândeați ce glumă facilă și ca să îmi arunce ceva mărunțis, o glumă la fel de facilă”, a început ea în forță.

„Ce voiam eu să vă spun, care este scopul pentru care eu am venit astă seară aici e că eu l-am pierdut pe Ionică în aeroport, când m-am întors în țară. Așa că vreau să arunc un mesaj de interes național: Ionică, dacă te uiți, te rog eu, vino acasă!”, a fost momentul în care jurații au izbucnit în râs.

Jurizare Battle Wu Jia Qi vs. Ada Ștef la Stand-Up Revolution

„Foarte mult mi-a plăcut numărul tău de stand-up”, i-a spus Costel lui Wu Jia Qi. „Ada, la tine e ceva care a fost un pic prea recitat și prea puțin trăit”, a adăugat el.

„Dacă e să-mi rămână, dintre voi două, un număr în cap mai degrabă îmi rămâne Ada”, a spus Vio, în contrapunct cu părerile colegilor lui de la masa juraților.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Battle Tavi Perțea vs. Bogdan Tătaru, confruntarea supremă dintre polițiști

Numerele de stand-up al lui Wu Jia Qi și al Adei Ștef au stârnit discuții aprinse între Teo și Vio. După ce Teo și-a exprimat părerea și a spus că nu i-a plăcut matrialul Adei pentru că nu a fost credibilă, spirtele s-au aprins.

„A, deci tu nu exagerezi la stand-up?! Câte ți s-au întâmplat ție exact așa?”, l-a întrerupt Vio.

„Exagerez, dar nu inventez”, i-a răspuns Teo colegului său.

„E, nu inventezi! Hai mă, mă lasi?”, a reacționat comediantul, din nou.

„Nu contează dacă inventezi sau nu, contează dacă o crezi”, a mai spus Teo.

„N-ai crezut-o tu, eu am crezut-o!”, a fost replica lui Vio.

Publicul prezent în sală a tranșat conflictul și a trimis-o în semifinală pe Wu Jia Qi.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022. Battle Hector Ayala vs. Andres Fajngold, confruntarea așilor. „Am greșit!”... Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022. 4. Battle Alex Dobrotă vs. Ionuț Fieraru: „Îmi vine să mă aplaud”. Ce au s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x