Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Battle Ioana Luiza vs Olga Camacho. "Bogdan, vrei să fii soția mea?"

Battle-urile care au dus concurenții mai aproape de finala Stand-Up Revolution au fost de-a dreptul incendiare. Glumele, nu doar că au fost inteligente și memorabile, dar au lăsat juriul cu acel binecunoscut "A-ha! moment".

Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Battle Ioana Luiza vs Olga Camacho. "Bogdan, vrei să fii soția mea?" Galerie
Olaga Camacho a pierdut la mustață în fața Ioanei Luiza | Antena 1

Duelul dintre Ioana Luiza și Olga Camacho a fost, de departe, unul dintre duelurile "smechere" întrucât ambele fete au avut vorbele la ele. Și nu orice fel de vorbe, ci pe acelea dintre cele mai reale.

Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Ioana Luiza a atins un subiect "iubit" de bărbați și a cucerit juriul fără drept de apel

Oricât de bun ar fi un speech, atunci când e spus în grai natal și mai atinge și o temă sensibilă pentru bărbți, cum ar fi o nuntă, o verighetă, o cerere în căsătorie, succesul este garantat.

Ioana Luiza a fost pe fază și a venit u o poveste atât de amuzantă despre hassle-ul pe care îl au bărbații când e vorba de a cere în căsătorie o femeie.

În speță, aceasta a venit cu povestea despre cum ar fi această situație în cazul ei și al logodnicului ei iar apaluzele au fost direct proporționale cu vorbele sale.

Adversara ei, Olga Camacho, a avut, la rândul său replici foarte bune. ea și-a luat peste picior conaționalii și unele dintre obiceiurile lor, printre care siesta.

În termenii proprii, siesta este un mod de a transforma lenea în tradiție, în opinia spanioloaicei.

Citește și:Stand-up Revolution | Sezonul 1, 24 iulie 2022. Jurizare battle Hector Ayala și Andres Fajngold

Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Jurizare battle Ioana Luiza vs. Olga Camacho

Juriul a avut și de această dată o misiune grea. Ambele concurente au fost foarte bune iar Ioana Luiza a fost cea câștigătoare, dar la o fracțiune de punct de Olga.

O competiție stânsă care pe Olga a satisfăcut-o, căci nu-și dorea, în niciun caz, să concureze sau să câștige în fața unei adversare slabe, după cum a declarat ea însăși.

Citește și:Stand-up Revolution | Sezonul 1, 24 iulie 2022. Battle: Wu Jia Qi vs. Ada Ștef

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Battle Mahmud vs Stuart Kennedy. "Nu ești caz social, ești caz specia... Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Battle Dan Țuțu vs. Teo Ioniță. "Mi-e frică pentru Teo"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x