Căutare Live

Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Battle Mădălin Cîrje vs. Luke Messina, un duel cu glume memorabile. Cine a câștigat

Battle-urile care au dus concurenții mai aproape de finala Stand-Up Revolution au fost de-a dreptul incendiare. Glumele, nu doar că au fost inteligente și memorabile, dar au lăsat juriul cu acel binecunoscut "A-ha! moment".

Mădălin Cîrje, concurentul "zvelt,în portocaliu" care merge în finală

Antena 1

Concurenții aleși la battle-urile pentru a se apropia de marea finală, implicit marele premiu, au avut multe de exprimat, în modul lor caracteristic.

Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Mădălin Cîrje: "Mi-e frică de Luke, dar cică ne-au ales așa pentru că suntem amândoi ciudați"

Mădălin Cârje a precizat că îi este teamă de adversarul său, Luke Messina pentru că este mai experimentat, și-i respectă experiența, dar speră că lucrurile se vor așeza în favoarea lui.

Partea amuzantă, din punctul lui de vedere este aceea că cei doi au fost aleși la duel. Cică ne-au ales așa pentru că suntem amândoi mai ciudați.

Eu am operație la inimă, poate o avea și el vreuna. Poate e operat de apendicită, a spus Cîrje, ușor caterincos.

De cealaltă parte, Luke a recunoscut că și el se teme de adversar.

Mă uit la el, mi-e teamă. Ar trebui să-l disprețuiesc, dar îl admir. E înalt, zvelt, îmbrăcat în portocaliu, a spus, pe un ton serios de îngrijorător, Luke Messina.

Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Jurizare Battle Mădălin Cîrje vs. Luke Messina

Deși juriul a recunoscut că ambii concurenți au fost extraordinari, unul dintre principalele comentarii a fost acela că momentul lui Mădălin Cârje a fost mai dinamic.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 23 iulie 2022. Cum a reacționat Costel când a aflat că Alexandru Banciu merge în semifinală

Nu pot să contest subtilitatea și inteligența replicilor lui Luke. Textele lui sunt bune de late night show-uri, sincer. Este foarte bine ceea ce face el.

Dar trebuie să recunoasc faptul că la momentul lui Mădălin s-a râs mai mult.

A fost mai dinamic. Glumele au stârnit reacții imediate, pe când la Luke a trebuit să așteptăm puțin, să procesăm gluma și apoi să reacționăm, au fost de acord jurații.

Așadar, Mădălin Cârje este câștigătorul battle-ului și intră în finală.

Citește și:Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022. Robert Bulimej, deranjat de comentariile unui jurat, după eliminare. Ce a spus

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Sâmbăta aceasta, la Stand-Up Revolution, Teo provoacă la duel perechi surprinzătoare de concurenți din echipa sa... Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Battle Gabi Toader vs. Bogdan Duță. Mâncare vs manele, cine câștigă...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Ultimele știri
x