Antena Căutare

Stand-Up Revolution sezonul 2, 7 octombrie 2022. George Tănase, moment savuros pe scenă. Cum l-a imitat pe Costel: „Nu cred!”

George Tănase a luat cu asalt scena în ediția 2 a sezonului 2 din Stand-Up Revolution, de pe 7 octombrie 2022. Invitatul special s-a transformat în Costel, iar jurații au fost impresionat peste măsură de momentul său savuros.

Colaj cu George Tănase și Costel la Stand-Up Revolution Galerie
George Tănase a luat cu asalt scena în ediția 2 a sezonului 2 din Stand-Up Revolution, de pe 7 octombrie 2022 | Antena 1

George Tănase a realizat un moment de-a dreptul savuros pe scena Stand-Up Revolution în ediția 2 a sezonului 2. Invitatul special al serii le-a făcut o surpriză de zile mari juraților, imitându-l perfect pe Costel.

„Chiar sună a Costel, după câteva secunde ne-am dat seama că și textul e a lui Costel”, a fost replica pe care a spus-o Teo cu zâmbetul pe buze și confuz de ceea ce se petrece în platoul emisiunii.

Citește și: Un concurent de la Stand-Up Revolution provoacă discuții aprinse între jurați „Eu inventez reguli sau Costel inventează reguli?!“

George Tănase a generat o mulțime de curiozități la masa juriului. Maria Popovici a rămas impresionată de modul în care a reușit să îl imite pe colegul său de platou: „Nu îmi dau seama cine e! Este 1 la 1, nu se poate așa ceva!”.

„Sunt glumele tale!”, l-a anunțat Teo pe Costel, vizibil amuzat.

George Tănase a stârnit hohote de râs la masa juraților cu transformarea sa spectaculoasă, în ediția 2 a sezonului 2 din Stand-Up Revolution, de pe 7 octombrie 2022

Jurații nu s-au putut abține și au apăsat butonul verde pentru a vedea cine se ascunde în spatele zidului. Apariția lui George Tănase i-a luat prin surprindere pe aceștia, în mod special pe Costel care a aruncat cu pixul către invitatul special.

„Bă, parcă mă vedeam pe mine! Și stătea exact ca mine”, a mai adăugat juratul.

Maria Popovici, Dan Badea, Teo, Vio și Costel nu și-au mai putut stăpâni hohotele de râs la momentul spectaculos al invitatului special din ediția 2 a sezonului 2 din Stand-Up Revolution, de pe 7 octombrie 2022.

„Nu mi-am dat seama că e George Tănase! Îl cunosc pe George Tănase, dar nu mi-am dat seama că e el”, a spus Maria Popovici surprinsă.

„Doamne, am transpirat tot! Deci nu știam ce să fac. Am râs cu o așa o poftă”, a mai adăugat Costel.

La finalul numărului de stand-up comedy, Costel a urcat pe scenă pentru a-l felicita și îmbrățișa pe George Tănase, semn că invitatul special al serii a reușit să-l cucerească cu transformarea de zile mari.

Sosia lui Costel în platoul Stand-Up Revolution a fost o adevărat surpriză și pentru public. Telespectatorii au savurat din plin materialul invitatului special și schimbul de replici dintre jurați.

„Ai fost extraordinar, ai făcut performanță în seara asta. Bravo! (...) Eu nu mai am cum să vorbesc cu George Tănase când ne întâlnim, o să-i zic maestre. E foarte bun, te stimez pentru treaba asta. Nu port șapcă, dar părul jos!”, i-a mai spus Costel lui George Tănase.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 2 din Stand-Up Revolution

Cel de-al doilea sezon Stand-Up Revolution de la Antena 1 vine cu o mulţime de surprize, inclusiv la masa juriului. După ce Maria Popovici li s-a alăturat lui Teo, Vio, Costel şi Dan Badea în jurizarea momentelor de stand-up, în acest sezon, jurații vor intra la votul publicului și, la final, cel care va obține cel mai mic punctaj, va părăsi masa juriului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de temerarii stand-up-ului românesc și vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Urmărește sezonul 2 din Stand-Up Revolution integral pe AntenaPlay.

Juraţii Stand-Up Revolution au văzut dublu! Costel, de două ori pe scena show-ului de la Antena 1... Stand-Up Revolution sezonul 2, 7 octombrie 2022. Jurații, impresionați de Teodora Nedelcu. Ce a făcut bunica Gherghina î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x