Căutare Live

Să fie show! Amna, pregătiri intense pentru noul sezon "Te cunosc de undeva!”, care debutează sâmbătă, la Antena 1!

“Te cunosc de undeva!” revine din toamnă, la Antena 1, cu cel de-al zecelea sezon și zece concurenți nerăbdători să intre în fascinantul joc al transformărilor totale. Amna, Misha, Nico, Adina Răducan și Maria Buză sunt cele cinci concurente care vor urca pe scena show-ului în noul sezon. Filmările au început, iar vedetele au făcut deja cunoștință cu celebra ruletă a personajelor.

“Te cunosc de undeva!” revine din 10 septembrie, la Antena 1, cu cel de-al zecelea sezon și zece concurenți nerăbdători să intre în fascinantul joc al transformărilor totale. Amna, Misha, Nico, Adina Răducan și Maria Buză sunt cele cinci concurente care vor urca pe scena show-ului în noul sezon. Filmările au început, iar vedetele au făcut deja cunoștință cu celebra ruletă a personajelor.

Amna se pregătește intens pentru a lua parte la cel mai spectaculos show al transformărilor. Artista a venit în platoul de la ”Neatza”, unde ne-a povestit câteva lucruri din culisele emsiunii care debutează sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

„Am acceptat cu mare bucurie să vin la “Te cunosc de undeva!”, pentru că îmi place să îmi petrec timpul cu oameni de la care am ce învăța. Îmi place să lucrez cu profesioniștiși să evoluez, așa că sunt în locul potrivit”, spune Amna.

Nu ratați marea premieră a sezonului 10 ”Te cunosc de undeva!”, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1!

Ultimele știri