Antena Căutare

Adda și Radu Bucălae, criză de râs pe scena de la Te cunosc de undeva! „O să dau ruleta în judecată!” Ce personaje au primit

Moment inedit în cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată mâine seară, de la 20:00, la Antena 1. ADDA și Radu Bucălae au adăugat performance-ului lor o criză de râs necontrolată, soldată chiar cu lacrimi. Iată ce s-a întâmplat!

Adda și Radu Bucălae, criză de râs pe scena de la Te cunosc de undeva! Ce personaje au primit cei doi

Antena 1

Jurații show-ului s-au amuzat copios, însă, au fost atenți și la detaliile din referință. Momentul integral realizat de ADDA și Radu Bucălae, nota primită de ei, dar și cum s-au descurcat celelalte șapte echipe, telespectatorii pot vedea mâine seară, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Adda și Radu Bucălae, criză de râs la Te cunosc de undeva! În ce personaje s-au transformat

Referința primită de la ruletă de ADDA și Radu Bucălae, hitul Lambada al trupei Kaoma le-a dat mari bătăi de cap celor doi artişti, încă de la antrenamente. „Eu o să dau ruleta în judecată. El e «strangulat» din nou, săracul“, a spus artista, iar colegul ei a adăugat: „Am venit din nou să încerc să-mi depăşesc și să nu reușesc nici în gala numărul nouă“.

Citește și: Nicole Cherry și Juno, transformare uluitoare în Charlie Chaplin: „Unul dintre cele mai grele momente din istoria cinematografiei“

Ulterior, ADDA a mai precizat: „Este un moment greu, că nu e ușor ceea ce facem noi acolo. Doar că pare totul atât de ușor, încât o să spună lumea că n-am făcut nimic. Asta e frustrant, știi?!? Nu e ceva super demonstrativ, să zici: «Mamă, câte chestii au făcut ăștia»“.

Adda și Radu Bucălae s-au transformat în Loalwa Braz Vieira, interpreta celebrei piese „Lambada“, însă, au pornit cu stângul pe scena Te cunosc de undeva!. Iar asta pentru că încă din lift, Radu nu şi-a putut stăpâni o criză de râs. Cu lacrimi de râs, Radu şi ADDA au reuşit totuşi să ducă până la capăt performance-ul, iar jurata Andreea Bălan şi ceilalţi concurenţi le-au sărit în ajutor şi s-au alătura corpului de balet al emisiunii.

„Din lift mă rugam de el să nu mă mai facă să râd. Făcea glume îmbrăcat așa… cu vocea groasă și, efectiv, n-am mai putut… din lift râdeam“, a dezvăluit Adda, iar Radu Bucălae i-a cerut scuze: „Te rog să mă ierți“.

Citește și: Mihai Petre, despre prestaţia lui WRS şi Emilian: „Cel mai nebun moment de la Te cunosc de undeva! de până acum“

Jurații Te cunosc de undeva s-au amuzat și ei copios la momentul pus în scenă de Adda și Radu Bucălae

„Mă uit numai la rochia lui Bucălae. (…). Deci, cum râdeai tu cu lacrimi și tu ai avut o disperare în ochi, genială! La un moment dat inspirai: «Hai, hai!». Acela mi s-a părut a fi spectacolul, de fapt, pentru voi. Așa că lăsați-mă să mă bucur de această dileală totală care m-a distrat maxim. Felicitări, felicitări! În sfârșit, am râs“, a mărturisit Mihai Petre.

Cristi Iacob a subliniat: „Vă mulțumim în numele show-ului de entertainment Te cunosc de undeva!, nu al concursului Te cunosc de undeva!“.

Scenele amuzante din timpul prestației celor doi, notele primite de ei și ceilalți concurenți de la jurații emisiunii, telespectatorii le pot afla mâine seară, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Nicole Cherry și Juno, transformare uluitoare în Charlie Chaplin: „Unul dintre cele mai grele momente din istoria cinema... Te cunosc de undeva! 27 mai 2023. Andreea Bălan, apariție strălucitoare în noua gală. Ce a spus Pepe despre absența Alin...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Ultimele știri
x