Antena Căutare

Alex și Monica Anghel au făcut show pe scena de la Te cunosc de undeva! Aceștia s-au transformat în Niculina Constantin & Constantin Enceanu și au interpretat melodia „Ibovnica”

În ediţia a noua a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Alex și Monica Anghel s-au transformat în Niculina Constantin și Constantin Enceanu și au cântat piesa "Ibovnica ".

Echipa formată din Alex și Monica au făcut show pe scena de la Te cunosc de undeva. Au interpretat foarte bine piesa și s-au transpus în personaje că abia s-a putut vedea diferența. Îmbrăcați în costumele populare specifice, împrumutate chiar de la Niculina Constantin și Constantin Enceanu și alături de ansamblul din spate, atmosfera a fost incendiară.

Andreea Bălan fost impresionată: „Cred că ai dansat mai mult decât personajul”.

Urmărește clipul melodiei originale, dar și interpretarea lui Alex și Monicăi Anghel mai jos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Grigore Gherman a condimentat scena de la Te cunosc de undeva cu melodia grecească Oute pou me noiazei, cântată de Nikos... Bella Santiago a avut parte de o transformare senzațională la Te cunosc de undeva! Aceasta l-a interpretat pe în Hozier ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x