Antena Căutare

Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim se tem de tocuri pe scena Te cunosc de undeva!: „Dacă port tocuri şi cad, măcar să cad memorabil”

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, care va avea premiera în curând la Antena 1, vine cu o multime de surprize şi, totodată, o mulţime de provocări pentru cele opt cupluri de concurenţi care au pornit în spectaculosul joc al transformărilor.

Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim Galerie
Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim concureazăîn sezonul 17 de Te cunosc de undeva! | Antena 1

Deşi unii dintre ei nu sunt la prima participare, aşa cum este cazul lui Dima, totuşi cu toţii pornesc la drum cu anumite temeri sau cu amintiri care le dau bătăi de cap şi acum.

„Pentru mine, fiecare moment pe scena Te cunosc de undeva! este o provocare. Chiar dacă am mai participat în sezonul 10 al transforming show-ului şi ştiu „cu ce se mănâncă”, emoţiile sunt aceleaşi – am rămas marcat de transformările ( greu de interpretat, fie vorba între noi) la care erau necesare tocuri cât mai înalte şi fuste cât mai scurte.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au acceptat provocarea Te cunosc de undeva!, sezonul 17

Nu mai spun de chelii, care se lipesc şi se dezlipesc foarte greu, încât şi după o săptămână mai găseşti urme de lipici prin păr... Tot ce pot să vă spun despre noul sezon este că mi-am propus ca dacă port tocuri şi cad, măcar să cad memorabil!”, a mărturisit râzând Dima Trofim.

Tot tocurile îi dau bătăi de cap şi partenerei sale, Alexia Ţalavutis. Perfecţionistă din fire, aceasta spune:

„Am multe momente de coregrafie şi, de cele mai multe ori, pe tocuri de 9.5 cm. Este nevoie de o singură mişcare necontrolată ca să ajung cu glezna luxată, daaaaar, încerc să nu mă gândesc mult la asta. Sunt optimistă şi fac tot ce îmi stă în putinţă ca show-ul să fie cât mai spectaculos!”. Cum se vor descurca cei doi şi ce provocări le va aduce Ruleta, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou sezon al transforming show-ului, în curând, la Antena 1.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! va avea premiera în curând la Antena 1. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase.

Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17... Când începe emisiunea Te cunosc de undeva, sezonul 17. Ce noutăți aduce show-ul de la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x