Antena Căutare

Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, detalii din culisele show-ului fenomen „Te cunosc de undeva!”. Artiștii vor fi acompaniați de band live. Show-ul va fi difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1

Două zile mai sunt până la marea premieră a noului sezon „Te cunosc de undeva!” Show-ul începe sâmbătă, de la ora 20, la Antena 1, dar astăzi nu mai mergem noi în culisele emisiunii, ci vin gazdele „Te cunosc de undeva!” la Observator. Stăm de vorbă cu Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

"În această emisune puteți vedea și cunoaște vedetele sub alte forme, vom vedea ce pot să facă ei cu adevărat, din voce, din actorie. Le descoperim și alte valențe și cred că asta este atracția acestui show. Ba mai mult, nu este niciun concurs.

Este un concurs în ghilimele, este o premisă, lumea se simte bine și cred că transmitem foarte multă bună dispoziție acasă și foarte multă lume mi-a spus că este singura emisune de divertisment de pe piață", spune Cosmin Seleși, prezentatorul de la Te cunosc de undeva, alături de Alina Pușcaș.

"Pentru ei (n.r artiști) este o miză, totuși, pentru că muncesc foarte mult atunci când se implică în fiecare moment și de asta le este și teamă să se prezinte în fața dumneavoastră sub altă formă, dar o fac până la urmă!", spune Alina Pușcaș.

Emisunea Te cunosc de undeva luptă pentru a ajuta oamenii

"Noi am ajutat foarte mulți oameni cu această emisiune, prin intermediul emisiunii, dar și cu ajutorul vedetelor care fac asta", spune Cosmin Seleși, prezentatorul de la Te cunosc de undeva.

Al 15-lea sezon a fost greu încercat, în pimă instanță

"Din toate punctele de vedere, au fost și problemele cu covid-ul, bine că am trecut peste, eu am scăpat! Cu cât am muncit mai mult, cu atât roadele noastre se vor vedea și mai mult. Avem în premieră, se câtă live, inclusiv orchestra!", spune Cosmin Seleși.

Tavi Clonda a renunţat la barbă după 15 ani pentru Te cunosc de undeva!: "Am plâns ca un copil!". Show-ul va fi difuzat din 12 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1

În cel mai nou sezon al transforming show-ului difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, trei perechi inedite de artişti vor performa în fața telespectatorilor și a juriului Te cunosc de undeva!, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri. Așadar, în cel de-al 15-lea sezon al transformărilor, Monica Anghel revine pe scenã, de data aceasta alãturi de bunul sãu prieten, Marcel Pavel, Romicã Ţociu va face echipã cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu, iar Cãtãlina Grama Jojo, Adda, Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo.

AMI, despre primul rol la „Te cunosc de undeva!”: „Nu mă aşteptam să începem aşa în forţă!”... ”Te cunosc de undeva” revine azi, de la 20.00. Țociu & Adriana Trandafir: ”Toate vocile mari vor păli în fața noastr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x