Antena Căutare

AMI a câștigat gala 9 din sezonul 15 al show-ului „Te cunosc de undeva”! Piesa „Dance Monkey” i-a purtat noroc

Ediția 9 din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 și-a desemnat câștigătorul! Pentru a doua săptămână consecutiv, AMI a fost cea mai bună dintre toți concurenții!

AMI a câștigat gala 9 din sezonul 15 al show-ului „Te cunosc de undeva”! Piesa „Dance Monkey” i-a purtat noroc Galerie
AMI a câștigat ediția 9 din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva”

Emisiunea Te cunosc de undeva poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

A noua gală din seoznul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” ne-a adus un spectacol de zile mari, cu transformări de senzație și momente savuroase.

Fiecare vedetă s-a antrenat intens pentru a intra cât mai bine în pielea personajului desemnat de ruletă pentru această ediție.

AMI a câștigat ediția 9 din sezonul 15 Te cunosc de undeva

După ce toți concurenții au urcat pe scenă a urmat și momentul acordării punctelor. La final, clasamentul a arătat cine este câștigătorul! De data aceasta (ca și în ediția anterioară), AMI a fost desemnată învingătoare!

În ediția 9 din sezonul 15 al super show-ului „Te cunosc de undeva”, artista a fost cea mai bună dintre toți și, timp de câteva minute, a cântat piesa „Dance Monkey” și ne-a convins pe toți că este Tones and I!

Când a auzit vestea, AMI abia dacă și-a mai putut găsi cuvintele: „Wow! Vă mulțumesc mult! Dar eu nu mă așteptam. Colegii mei sunt cam invidioși, dar n-am ce să le fac”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Dezvăluiri inedite! Ce se întâmplă în culisele emisiunii „Te cunosc de undeva”, înainte de prestațiile artiștilor... Cea de-a noua gală „Te cunosc de undeva”, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara! Ce momente au făcut senzație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x