Antena Căutare

AMI, despre primul rol la „Te cunosc de undeva!”: „Nu mă aşteptam să începem aşa în forţă!”

AMI (Andreea Ioana Moldovan), pe care telespectatorii Antenei 1 o vor putea urmări în fiecare sâmbătă, de la 20:00, în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva! a avut parte de o sperietură de zile mari chiar la prima zi de antrenamente.

AMI, despre primul rol la „Te cunosc de undeva!”: „Nu mă aşteptam să începem aşa în forţă!” Galerie
AMI, concurentă în noul sezon „Te cunosc de undeva”

Concurenta din noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a primit un rol deloc uşor, care pe deasupra presupune şi câteva mişcări la bară.

„Prima zi de antrenamente, prima provocare straşnică. Ruly (n.r. ruleta), cum o alintă colegii ( chiar aşa, de ce or mai avea si cuvinte de alint pentru ea, nu ştiu?!) mi-a adus un personaj care pe lângă o voce greu de egalat, mai şi dansează la bară. Aşadar, prima zi de antrenamente, emoţii cât cuprinde şi totul nou în jur, inclusiv bara de dans.

citește și: Tavi Clonda a renunţat la barbă după 15 ani pentru Te cunosc de undeva!: "Am plâns ca un copil!". Show-ul va fi difuzat din 12 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1

A fost un moment în care dansatorii mă ridicau pe umerii lor, iar eu, nefiind pregătită de coborâre, am rămas cu mâna agăţată de bară.

AMI, despre primul rol la „Te cunosc de undeva!”: „Nu mă aşteptam să începem aşa în forţă!”

AMI, concurentă în noul sezon „Te cunosc de undeva”

AMI, concurentă în sezonul nou „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Pe moment, datorită adrenalinei, n-am simţit nimic, am lucrat mai departe, m-am bucurat de întregul moment, însă aveam să constat mai târziu pagubele.

citește și: Delia, mesaj critic ce i-a revoltat pe fani! Ce a postat artista pe Instagram: „Nu am cuvinte”

A doua zi, când m-am trezit, nu prea mai puteam să-mi mişc umărul, aşa că au urmat câteva zile de antiinflamatoare şi unguente. Nu mă aşteptam să începem aşa în forţă!”, povesteşte amuzată AMI.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a apărut Andreea Bălan noaptea, la o stație de metrou din București! Imaginile sunt virale... Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, detalii din culisele show-ului fenomen „Te cunosc de undeva!”. Artiștii vor fi acompaniaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x