Antena Căutare

Andreea Antonescu o imită pe Andreea Bălan, la “Te cunosc de undeva!”: “Pentru mine n-a fost foarte greu”

Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Andreea Antonescu o va imita pe fosta sa colegă de trupă, Andreea Bălan, cu piesa “Baila”, și va trebui să respecte întocmai coregrafia acesteia, ca să primească din partea juratei punctajul maxim

Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Andreea Antonescu o va imita pe fosta sa colegă de trupă, Andreea Bălan, cu piesa “Baila”, și va trebui să respecte întocmai coregrafia acesteia, ca să primească din partea juratei punctajul maxim.

“Pentru mine n-a fost foarte greu să fac această transformare. Singura problemă a fost timpul foarte scurt pe care l-am avut la dispoziție ca să pregătesc acest rol. Piesa este nouă, nu o știam, dar m-am descurcat”, spune Andreea.

Despre fosta sa colegă de la Andre, Andreea Antonescu are numai vorbe frumoase: “Andreea este extrem de ambițioasă. În adâncul sufletului, a rămas un copil și, dacă știi cum s-o iei, vei descoperi că este un om extrem de bun”, continuă aceasta.

Cum reușește Andreea Antonescu să intre în pielea Andreei Bălan, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”.

Șerban Copoț scrie a doua carte pentru copii: “Am idei pentru trei cărți și un scenariu de film”... Diana Ross, James Brown, Mihai Mărgineanu, Andreea Bălan, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x