Antena Căutare

Andreea Bălan e de nerecunoscut! Vedeta s-a făcut brunetă și arată ca o adevărată Cleopatra! Fanii au rămas fără cuvinte!

Recent, Andreea Bălan și-a făcut o schimbare radicală de look! Vedeta s-a făcut brunetă și arată ca o adevărată Cleopatra!

Recent, Andreea Bălan și-a făcut o schimbare radicală de look! Vedeta s-a făcut brunetă și arată ca o adevărată Cleopatra!

Desigur, este vorba despre o schimbare făcută cu ocazia unei ședințe foto, căci Andreea Bălan nu renunță la părul blond chiar atât de ușor!

„Azi m-am transformat in Cleopatra. Am legat aceste transformari de videoclipul meu nou pentru a arata ca, de-a lungul istoriei, femeile au trecut mereu prin momente dificile si prin suferinta. Trebuie sa uitam, sa devenim mai puternice si sa ne transformam in ceva memorabil”

Fanii nu au ratat ocazia să îi dea numeroase comentarii și like-uri, semn că mesajul a fost unul apreciat de admiratori.

Pe artistă o poți vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la show-ul „Te cunosc de undeva!”, difuzat de Antena 1!

Emisiunea de la Antena 1 a fost urmărită de aproape 1.800.000 de telespectatori. Show-ul "Te cunosc de undeva!"... La mulți ani, Andreea Bălan! Să trăiești, Andrei Aradits! Sărbătoare în „familia” Te cunosc de undeva...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Ultimele știri
x