Antena Căutare

Andreea Bălan e de nerecunoscut! Vedeta s-a făcut brunetă și arată ca o adevărată Cleopatra! Fanii au rămas fără cuvinte!

Recent, Andreea Bălan și-a făcut o schimbare radicală de look! Vedeta s-a făcut brunetă și arată ca o adevărată Cleopatra!

Recent, Andreea Bălan și-a făcut o schimbare radicală de look! Vedeta s-a făcut brunetă și arată ca o adevărată Cleopatra!

Desigur, este vorba despre o schimbare făcută cu ocazia unei ședințe foto, căci Andreea Bălan nu renunță la părul blond chiar atât de ușor!

„Azi m-am transformat in Cleopatra. Am legat aceste transformari de videoclipul meu nou pentru a arata ca, de-a lungul istoriei, femeile au trecut mereu prin momente dificile si prin suferinta. Trebuie sa uitam, sa devenim mai puternice si sa ne transformam in ceva memorabil”

Fanii nu au ratat ocazia să îi dea numeroase comentarii și like-uri, semn că mesajul a fost unul apreciat de admiratori.

Pe artistă o poți vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la show-ul „Te cunosc de undeva!”, difuzat de Antena 1!

Emisiunea de la Antena 1 a fost urmărită de aproape 1.800.000 de telespectatori. Show-ul "Te cunosc de undeva!"... La mulți ani, Andreea Bălan! Să trăiești, Andrei Aradits! Sărbătoare în „familia” Te cunosc de undeva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x