Antena Căutare

Andreea Bălan, filmare fierbinte pentru fani! Mișcările divei au făcut senzație pe Instagram

Andreea Bălan a reușit să își pună fanii pe jar cu una dintre cele mai fierbinți apariții de până acum! Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 s-a filmat într-o ipostază extrem de fierbinte, ce a aprins imaginația fanilor. 

Andreea Bălan, filmare fierbinte pentru fani! Mișcările divei au făcut senzație pe Instagram
Andreea Bălan face senzație pe Instagram

Chiar dacă a născut de două ori, Andreea Bălan de la emisiunea „Te cunosc de undeva” arată într-o formă de zile mari și nu ratează vreo ocazie să arate acest lucru și prin intermediul pozelor sau al clipurilor video postate pe Instagram.

Andreea Bălan face senzație pe Instagram

De data aceasta, vedeta a reușit să își pună admiratorii pe jar cu cea mai fierbinte apariție a ei de până acum.

citește și: Cum a apărut Andreea Bălan noaptea, la o stație de metrou din București! Imaginile sunt virale

Îmbrăcată cu un bikini minuscul și cu formele la vedere, Andreea Bălan s-a filmat dansând în valurile mării, pe o celebră melodie de dragoste a lui Lenny Kravitz.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Clipul video postat pe Instagram a adunat mai bine de două sute de mii de vizualizări, semn că admiratorii vedetei de la „Te cunosc de undeva” au savurat din plin dansul senzual al cântăreței.

citește și: Andreea Bălan, anunț neașteptat despre avere! Ce se întâmplă după divorț: „Efectiv nu am ce să iau”

„Oooo Doamne, sunt convins ca pana si sirenele te invidiaza! Arati demențial, parca nu ai fi născut 2 copii. Felicitari! Ești frumoasa, talentata, Dumnezeu te iubeste, noi te iubim!”, „Esti superba! ❤️🤗”, „O persoană cu un caracter frumos. O mama responsabilă. O artistă fara egal. Bravo !👏”, iată doar o parte din reacțiile primite de la fani.

Pe Andreea Bălan o puteți vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, în sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva”!

Adda a renunțat la blond și a ales un look neobișnuit! Cum arată acum: „Plăcerile vieții nu se discută”... Ozana Barabancea şi Cristi Iacob, detalii picante din culisele show-lui „Te cunosc de undeva” | Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x