Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Andreea Bălan, mesaj plin de recunoștință pentru mama ei: "Tot ce contează pentru ea este fericirea noastră!" | Foto

Joi a fost zi de sărbătoare în familia Andreei Bălan! Vedeta și-a serbat mama, pe Valeria Bălan, căreia i-a transmis un mesaj emoționant cu prilejul zilei sale de naștere.

Andreea Bălan

Instagram /Andreea Bălan

Andreea Balan are parte de tot sprijinul celei care i-a dat viață, mai ales în ceea ce privește creșterea celor două fetițe ale sale, Ella și Clara, motiv pentru care, doamna Valeria Bălan are parte de toată recunoștința.

Pentru a-i arata cat de mult o pretuieste si cat de recunoscatoare ii este pentru ca o are mereu aproape, Andreea i-a transmis mamei sale un mesaj emotionant.

Azi este ziua mamei mele iubite 🎂🙏👏🏻✨, cea care m-a iubit neconditionat si a fost intodeauna alaturi de mine la bine si la rau, indiferent de deciziile mele bune sau mai putin bune si totodata cea care a fost alaturi de Ella si de Clara din primele zile de viata 👶👧
Acum ea isi dedica viata lor si tot ceea ce conteaza pentru ea este fericirea noastra!
Te iubesc mami pana la cer si inapoi, te respect enorm pentru tot ce faci pentru noi si iti multumesc pentru grija pe care ne-o porti! ❤️,
a scris Andreea pe pagina sa de Instagram.

Cu ocazia aceasta, cântăreața a publicat mai multe poze pe rețelele de socializare, în imagini apărând cele două, Clara și Ella, fetițele Andreei, iar prietenii virtuali i-au făcut mamei vedetei multe urări aniversare.

"La mulți ani pentru cea mai frumoasa și energica bunica! Sa trăiască mulți mulți ani frumoși ai sănătoși!", "La mulți ani celei mai puternice și minunate mame! Buni cea mereu grijulie și iubitoare! Multă sănătate și fericire alături de fiică și nepoțele, vă pup, frumoaselor!", "Sa trăiască sănătoasă mama ta, merită toată stima și admirația noastră!", sunt doar câteva dintre reacțiile celor care o apreciază pe artistă în mediul online.

Premiera noului sezon Te cunosc de undeva

Pe Andreea Bălan telespectatorii Antenei 1 o vor putea vedea începând din 12 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, în cel de-al 15-lea sezon al transforming show-ului „Te cunosc de undeva”.

În cel mai nou sezon al transforming show-ului difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, trei perechi inedite de artişti vor performa în fața telespectatorilor și a juriului „Te cunosc de undeva!”, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri. Așadar, în cel de-al 15-lea sezon al transformărilor, Monica Anghel revine pe scenã, de data aceasta alãturi de bunul sãu prieten, Marcel Pavel, Romicã Ţociu va face echipã cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu, iar Cãtãlina Grama Jojo, Adda, Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo.

Video