Antena Căutare

Apariție spectaculoasă pe scena de la Te cunosc de undeva! Adriana Trandafir s-a transformat în Mariana Nicolesco și a cântat piesa Habanera

Învitata specială din ediția a noua a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Adriana Trandafir s-a transformat în Mariana Nicolesco și a cântat piesa "Habanera".

Îmbrăcată cu o rochie superbă și accesorizată cu un buchet imens de flori, Adriana Trandafir a semănat leit cu artista Mariana Nicolesco, iar interpretarea acesteia i-a lăsat pe toți cu gurile căscate. A reușit să atingă notele înalte și să le dea culoare cu ajutorul expresiilor faciale!

„Prezența ta la deschiderea acestei gale, îmi aduce aminte de toate notele de 12 sau de toate punctele primite de la mine”, a spus Aurelian Temișan.

Coversația picantă dintre Adriana Trandafir și Cristi Iacob a fost cireașa de pe tort al acestui moment! „Niciodată nu mă pot sătura să mă uit la tine, la talentul și la harul tău”, a declarat Cristi, iar Adriana i-a răspuns imediat: „Să-ți las o tonă de poze să te saturi?”

Urmărește clipul melodiei originale, dar și interpretarea Adrianei Trandafir mai jos.

Cher, Taylor Swift, Niculina Stoican şi Constantin Enceanu, pe scena Te cunosc de undeva!... Grigore Gherman a condimentat scena de la Te cunosc de undeva cu melodia grecească Oute pou me noiazei, cântată de Nikos...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Ultimele știri
x