Antena Căutare

Apariții demne de două dive pentru Andreea Bălan și Alina Pușcaș la Te cunosc de undeva, gala 11

Apariții demne de două dive pentru Andreea Bălan și Alina Pușcaș la Te cunosc de undeva 2020. Ținutele care le-au pus în evidență siluetele perfecte au atras atenția tuturor.

alina puscas Galerie
Apariții demne de două dive pentru Andreea Bălan și Alina Pușcaș la Te cunosc de undeva 2020. Ținutele care le-au pus în evidență

Amândouă îmbrăcate în alb, ca niște zâne, pline de feminitate, Alina Pușcaș și Andreea Bălan au avut niște ținute superbe în ediția 11 a emisiunii Te cunosc de undeva!.

Frumoasa prezentatoare Alina Pușcaș a purtat o rochie albă, superbă, care i-a pus în valoare silueta și bustul. Ea a asortat o pereche de cizme peste genunchi care au completat perfect ținuta.

De cealaltă parte, tot în alb, dar cu un alt farmec, Andreea Bălan a purtat într-o rochie lungă, cu o crăpătură pe-o parte și o diademă care a făcut-o să strălucească.

Frumusețea lor răvășitoare nu avea cum să treacă neobservată pentru publicul din emisiune, dar nici pentru cel de acasă.

Romică şi Adriana au început a 11-a gala Te cunosc de undeva! cu... o căzătură!... Te cunosc de undeva 2020. Cine a câștigat gala 11 și cum arată clasamentul final...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x