Antena Căutare

Când începe emisiunea Te cunosc de undeva, sezonul 17. Ce noutăți aduce show-ul de la Antena 1

La aniversarea a zece ani de la lansarea în România a formatului Tu cara me suena, la Antena 1, transforming show-ul Te cunosc de undeva! revine cu cel de-al 17-lea sezon. Descoperă când are loc premiera și ce noutăți aduce emisiunea.

imagine cu juratii te cunosc de undeva, sezonul 17 Galerie
Noul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1 vine cu numeroase surprize | Antena 1

Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase.

Când începe emisiunea Te cunosc de undeva, sezonul 17, la Antena 1

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim se tem de tocuri pe scena Te cunosc de undeva!: „Dacă port tocuri şi cad, măcar să cad memorabil”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Sezonul 17 vine cu un bonus: dublu sau nimic, iar asta o vor demonstra din plin cei 16 concurenţi! Trebuie să vă mărturisesc o întâmplare recentă, care m-a bucurat nespus. Vorbeam cu un bun prieten, regizor spaniol, care, culmea, regizează acest show, Tu cara me suena, în Spania şi îmi spunea de longevitatea show-ului la ei, respectiv 8 sezoane. Nu am putut să nu îi spun că noi filmăm deja sezonul 17!”, a povestit Cristi Iacob, care a mai completat: „Ne bucurăm de o longevitate fabuloasă, de un show iubit de o ţară întreagă, aşa că abia aşteptăm revenirea pe micile ecrane!”.

Ce au dezvăluit jurații despre concurenți și ce noutăți aduce sezonul 17 al emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1

„Se anunţă un sezon fabulos, cu personaje grele, multe surprize, am început aşa în forţă, încât am avut senzaţia că suntem la o finală de sezon, nu la o premieră. Dificultatea personajelor este o piatră de încercare pentru noua garnitură de concurenţi, cupluri interesante, de toate vârstele şi pentru toate gusturile muzicale!”, a mărturisit Ozana Barabancea, completând: „De data aceasta, şi noi, eu şi Cristi Iacob, vom vedea în primă audiţie performanţele concurenţilor, pentru că în acest sezon vom avea alţi profesori de actorie, respectiv canto, colegi de-ai noştri, foarte bine pregătiţi – actriţa Adriana Trandafir şi profesoara de canto Crina Mardare!”.

Citește și: Emi şi Cuza, despre temerile lor la Te cunosc de undeva! Ce au spus cei doi colegi din trupa „Noaptea târziu”

„La cum a debutat sezonul 17 pentru noi, căci am filmat deja câteva ediţii şi putem avea o privire de ansamblu, mi se pare a fi unul dintre cele mai tari sezoane de până acum, având în vedere că avem concurenţi la dublu, spectacol la dublu, emoţie la dublu. Aşadar, niciun artist nu va fi <de capul lui>, ci doi câte doi se vor ridica unul pe celălalt sau se vor trage în jos, în funcţie de ce a decis ruleta că li se <potriveşte> mai bine! Aşadar vom avea 16 artişti la canapea, lucru deloc uşor pentru noi, juraţii, care am rămas aceiaşi patru!”, a dezvăluit Aurelian Temişan, cel care în fiecare sâmbătă va puncta întregul show al concurenţilor.

Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea din 30 aprilie, de la ora 20:00, în prima ediție a celui de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim se tem de tocuri pe scena Te cunosc de undeva!: „Dacă port tocuri şi cad, măcar să cad m... Maria Buză şi Paula Chirilă, speriate de acelaşi moment la Te cunosc de undeva! „Pur şi simplu mi se face rău, mă ia leş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x