Antena Căutare

Ce au cântat concurenții Te cunosc de undeva!, la concertul lui Damian Drăghici. Ce s-a întâmplat pe scenă | VIDEO

Concurenții Te cunosc de undeva! sezonul 19 au urcat alături Damian Drăghicipe scena de la Sala Paltaului și au cântat împreună o piesă din repertoriul internațional. Interpretarea lor a creat un moment magic, iar publicul i-a aplaudat în picioare minute în șir.

colaj foto damian draghici si concurentii te cunosc de undeva! sezonul 19 la sala palatului Galerie
Concurenții Te cunosc de undeva! sezonul 19 au urcat alături Damian Drăghicipe scena de la Sala Paltaului și au cântat împreună o piesă din repertoriul internațional | Antena 1 & Captura TikTok

Duminică seara, pe 28 mai 2023, sala Sălii Palatului a devenit neîncăpătoare pentru mulțimea de fani care au venit să urmărească concertul lui Damian Drăghici. Peste 400 de oameni au participat la evenimentul organizat de artist, alaturi de prietenii săi din breaslă. Astfel, și scena a devenit neîncăpătoare atunci când toți colegii săi de la Te cunosc de undeva! sezonul 19 au urcat pe scenă.

Ce au cântat concurenții Te cunosc de undeva! alături de Damian Drăghici, pe scena de la Sala Palatului

Scena de la Sala Palatului a tremurat sub muntele de talent de la concertul aniversar al lui Damian Drăchici. Pe lângă invitații săi surpriză, artistul a pregătit un moment special alături de celelalte echipe din cadrul acestui sezon al transforming show-ului.

Concurenții au legat prietenii strânse în timpul petrecut la filmări și nu puteau să lipsească de la acest eveniment important pentru celebrul naist, dar și pentru Cristina Stroe. Ce doi cântăreți, care formează un cuplu și în viața reală, s-au ocupat îndeaproape de surpriză și totul a ieșit la superlativ.

Anca Ţurcaşiu, Amna, Misha, ADDA, Nicole Cherry, Codruţa Sanfir, Cristina Stroe, Radu Ţibulcă, Radu Bucălae, CRBL, Emilian şi Jean Gavril i-au fost alături acestuia și au reușit un moment magic.

Minute în șir publicul a privit fermecat interpretarea acestora și la final, toți cei din sală i-au aplaudat în picioare. Concurenții Te cunosc de undeva! sezonul 19 au cântat, în cor, celebra piesă „We Are The World”, iar imaginile surprinse au generat o mulțime de reacții și în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Concurenţii Te cunosc de undeva!, moment emoţionant pe scena Sălii Palatului la concertul aniversar Damian Drăghici

Ce a transmis Cristina Stroe după concertul lui Damian Drăghici

În ultimele zile, partenera lui Damian Drăghici a postat mai multe imagini și videoclipuri de la reptițiile pentru marele concert de la Sala Palatului. De asemenea, Cristina Stroe și Damian Drăghici au anunțat și în timpul emsiunii că pregătesc multe surprize pentru fanii lor la eveniment.

Ulterior, după ce acesta s-a dovedit a fi un real succes, Cristina a revenit cu un mesaj pe contul ei de Instagram pentru a le mulțumi tuturor celor implicați și care au făcut totul posibil.

Vă rog să mă credeți că nici acum nu-mi găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima toată recunoștința pe care o simt. Aseară a fost magic! Și totul datorită furnicarului de oameni dedicați, din culise, care și-au pus tot sufletul și toată energia pentru fiecare moment pe care l-ați văzut. Îmi este inima plină de voi:”, a scris Cristina Store într-un Insta Story, unde i-a etichetat pe toți cei care au luat partea la acest proiect.

Citește și: Ce familie frumoasă au Damian Drăghici și Cristina Stroe. Cât de adorabil este fiul lor, în vârstă de 4 ani

Concurenţii Te cunosc de undeva!, moment emoţionant pe scena Sălii Palatului la concertul aniversar Damian Drăghici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x