Antena Căutare

Cea de-a noua gală „Te cunosc de undeva”, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara! Ce momente au făcut senzație

Cea de-a noua gală a celui de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, câștigată de AMI, cu o excelentă transformare în Tones and I, a fost aseară lider de audiență atât la nivel naţional, cât şi la nivelul întregului public din mediul urban.

Cea de-a noua gală „Te cunosc de  undeva”, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara! Ce momente au făcut senzație Galerie
Jurații emisiunii „Te cunosc de undeva”

Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși a adunat în fața micilor ecrane 2.087.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 21:15.

Emisiunea Te cunosc de undeva, lider de audiență la orașe și în țară

Așadar, la nivelul publicului urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! (19:59– 23:00), lider detaşat de audienţă, cu 9.8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 22.8%, urmată de Pro TV, cu 6.9 puncte de rating și 16.1 % cota de piață. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 9.8 puncte de rating și 21.8% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 7.5 puncte de rating şi 16.8% cota de piaţă.

Cea de-a noua gală „Te cunosc de  undeva”, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara! Ce momente au făcut senzație

Emisiunea „Te cunosc de undeva” a fost lider de audiență

AMI a câștigat ediția 9 din sezonul 15 „Te cunosc de undeva”

Ruleta i-a pus din nou la grea încercare pe concurenţi în cea de-a noua gală, spre deliciul telespectatorilor, iar travesti-urile au ocupat din nou un loc de cinste. Printre cei care n-au scăpat de năstruşnicia Ruletei şi au fost nevoiţi să îşi pună perucă, tocuri şi farduri se numără şi Liviu Vârciu, care s-a transformat în Maria Dragomiroiu, alături de Andrei Ştefănescu, cel care l-a imitat pe Raoul. Seara celei de-a noua gale a transforming show-ului a fost deschisă de către Toto Dumitrescu, cu un personaj care, deşi pare incredibil după atâţia ani, nu a fost niciodată la Te cunosc de undeva – Lana Del Rey.

Cea de-a noua gală „Te cunosc de  undeva”, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara! Ce momente au făcut senzație

Emisiunea „Te cunosc de undeva” a fost lider de audiență

Toto Dumitrescu la emisiunea „Te cunosc de undeva”

Tot de un contre-emploi a avut parte şi Cătălina Grama-Jojo, care s-a transformat într-o cubaneză provocatoare - Camila Cabello, dar şi Tavi Clonda care a imitat o fostă concurentă a transforming show-ului, pe Feli. De o adevărată provocare au avut parte şi Adriana şi Romică, ce s-au transformat într-o blondă israeliancă şi un spaniol dintr-o trupă de mare succes la vremea ei – Istar Alabina & Los niños de sara. Nici pentru AMI nu a fost prea uşor, artista fiind nevoită să se „îngraşe” câteva kilograme bune şi să „îmbătrânească” nişte zeci de ani pentru rolul Tones and I, în vreme ce Adda şi-a jucat şansa în travesti şi s-a transformat în Puiu Codreanu. Monica şi Marcel au închis cea de-a noua gală cu Maluma şi Maitre Gims.

Cea mai reușită transformare a galei i-a aparținut lui AMI, care a făcut un adevărat spectacol pe scena Te cunosc de undeva! şi le-a demonstrat tuturor că vocea electrizantă a lui Tones and I poate fi cântată live. Ba mai mult, artista şi-a adjudecat în palmares a doua victorie consecutivă şi şi-a uimit colegii cu trecerea de la un personaj sensibil la unul foarte energic, cu mult dans, incomodat pe alocuri de costumul uriaş pe care a fost nevoită să îl poarte.

Cum se vor descurca cei 11 concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a 10-a gală a celui de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 7 noiembrie 2020

AMI a câștigat gala 9 din sezonul 15 al show-ului „Te cunosc de undeva”! Piesa „Dance Monkey” i-a purtat noroc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x