Antena Căutare

Cea de-a opta gală Te cunosc de undeva!, lider detaşat de audiență pe toate segmentele de public

Emoţie, emoţie, emoţie, aşa poate fi descrisă cea de-a opta gală a celui de-al 15-lea sezon Te cunosc de undeva!, câștigată aseară de AMI cu o transformare de excepţie în Lara Fabian. Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare provocările Ruletei, emisiunea impunându-se ca lider detaşat de audiență pe toate segmentele de public.

Așadar, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! (20:00– 23:05), lider detaşat de audienţă, înregistrând 8.4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 24.3%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, obţinea 7.7 puncte de rating și 22.3% cota de piață.

Şi la nivelul publicului urban, producţia Antenei 1 a fost lider de piaţă cu 10.7 puncte de rating şi 25.2% cota de piaţă, în timp ce principalul competitor, Pro TV, înregistra doar 6.7 puncte de rating şi 15.8% cota de piaţă.

Şi la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 10.3 puncte de rating și 24% cota de piață, urmată de Pro Tv cu doar 7.1 puncte de rating şi 16.5% cota de piaţă.

Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși a adunat în fața micilor ecrane aproape 2.4 milioane de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 21:17.

Antena 1 a fost ieri lider de piaţă şi la nivelul Prime-Time-ului, dar şi la nivelul întregii zile, atât pe publicul urban, cât şi pe cel naţional.

Concurenții celui de-al 15-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea (canto), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show), și-au pregătit şi de această dată cu multă atenţie transformările.

Cea de-a opta ediţie a celui de-al 15-lea sezon a fost deschisă de către Adda, cu o excelentă transformare în Rihanna.

A urmat apoi cuplul Adriana Trandafir şi Romică Ţociu cu Irina Loghin şi Fuego, o transformare jovială, pe placul juraţilor. Surprinzător a fost Toto de această dată, care a adus pe scena Te cunosc de undeva! o transformare spectaculoasă în Frank Sinatra, poate cel mai bun moment al lui pe scena transforming show-ului.

Monica şi Marcel au cântat Străzile din Bucureşti, transformaţi în Mira şi Florian Rus, iar Liviu şi Andrei le-au oferit telespectatorilor o călătorie în timp cu transformarea lor în Aqua.

A urmat apoi un moment cu totul şi cu totul încărcat de emoţie – interpretarea piesei Je suis malade a Larei Fabian de către AMI.

Cea de-a opta gală Te cunosc de undeva!, lider detaşat de audiență pe toate segmentele de public

AMI a impresionat juriul Te Cunosc de Undeva! cu momentul său emoționant

De o piatră de încercare a avut parte şi Cătălina Grama – Jojo, cu transformarea în Lenny Kravitz, în vreme ce Tavi Clonda i-a chinuit pe toţi cei din platou cu jovialitatea personajului său – Radu Ille.

În urma votului, s-a decis că cel mai reuşit moment a fost cel al lui AMI, care şi-a adjudecat premiul celei de-a opta gale. Momentele coregrafice ale serii au fost susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Cum se vor descurca cei 11 concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a noua gală a celui de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

Te cunosc de undeva! Vezi în ce se vor transforma vedetele în ediția a noua!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x