Antena Căutare

Cine e Laurențiu Niculescu, Lulu de la Te cunosc de undeva!. Membrul trupei The Colours este extrem de talentat

Lulu de la The Colors a devenit cunoscut după debutul său la Școala Vedetelor. În prezent, el este producătorul muzical de la show-ul Te cunosc de undeva și liderul trupei The Colours.

trupa the colours Galerie
Lulu e specializat în personajul Michael Jackson și mereu ajunge să îi facă pe concurenți să strălucească atunci când interpretează acest mare cântăreț | antena 1

Lulu, pe numele său real Laurențiu Niculescu, este liderul trupei The Colours, trupa care ne încântă în fiecare sâmbătă la show-ul Te cunosc de undeva!. Ceea ce mulți nu știu este că Lulu este producătorul muzical al emisunii de divertisment și îi ajută deseori pe concurenții talentați pentru a-și pune momentele muzicale în valoare.

De asemenea, el îi ajută și la repetiții, cu sfaturi și îndrumări pentru a reuși să facă mai apoi un show de excepție.

Cu ce se ocupă Laurențiu Niculescu

Întrebat fiind care este cel mai amuzant personaj pentru care a lucrat cu concurenții, Lulu a recunoscut că personajele pe care de regulă le au Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Romică Țociu și Adriana Trandafir sunt “absolut spumoase”.

Citește și: Adriana Trandafir și Romică Ţociu sunt câștigătorii „Te cunosc de undeva” din 27 februarie 2021

Lulu e specializat în personajul Michael Jackson și mereu ajunge să îi facă pe concurenți să strălucească atunci când interpretează acest mare cântăreț.

Laurențiu face Te cunosc de undeva! de 15 sezoane, iar de 2 sezoane se cântă live.

“Se întâmplă în România, unde este cel mai longeviv [show] și este foarte clar că oamenii iubesc acest show”, mărturisește Lulu.

Pentru că Liviu Vârciu trecea prin cadru și îl tot întrerupea cu glumele sale, Lulu a declarant:

“Întotdeauna voi învăța de la Liviu Vârciu, cum să nu fac cee ace face el”, a zis Laurențiu în glumă.

Artistul a declrat că e foarte încântat să facă parte din această echipă senzațională și că, deși e mult de muncă, răsplata e pe măsură atunci când vede cât de bine se descurcă concurenții.

Dintre toți concurenții care trebuie să facă față noilor provocări din fiecare sâmbătă, Lulu spune că cel mai greu rol posibil îl are trupa The Colours.

“Culmea este că oamenii nu știu ce se întâmplă în spate, dar simt și asta e faza cea mai tare. (...) Noi muncim de rupem ca să putem apoi să ne distrăm cu ei”, spune Lulu.

Lulu se bucură nespus că poate îndruma atâți mari artiști să își depășească limitele.

Citește și: Sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, Liviu şi Andrei se transformă în trupa Andre la Te cunosc de undeva!

“Știți ce fac eu acum? Suflu în aripi unor oameni cărora li se pare tuturor oamenilor de acasă că nu au nevoie de asta. Fiecare dintre ei însă, acum, este ieșit din zona de confort (…) și sunt umani. Așa-I vedeți voi în show-ul ăsta pe oamenii ăștia pe care îi iubiți”, a mai adăugat Lulu, cu emoție.

“Ne bucurăm foarte tare că avem ocazia să facem asta în acest an cu The Colours. Este prima oară, în toate ţările în care este produs, când formatul ăsta se face cu band 100% live. E o muncă absolut grea, dar foarte frumoasă, lucrăm cu artişti minunaţi şi avem un schimb de experienţă şi de energie fantastic. Pentru că până la urmă Te cunosc de undeva! nu e doar muzică, e un show care aduce laolaltă muzică, distracţie şi prieteni, înainte de orice!”, a declarat Laurenţiu Niculescu, producătorul muzical al transforming show-ului şi liderul trupei The Colours.

Urmărește show-ul Te cunosc de undeva! în fiecare sâmbătă de la ora 20.00, la Antena 1!

Sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, Liviu şi Andrei se transformă în trupa Andre la Te cunosc de undeva!... Fiica Emiliei Popescu este acum o femeie superbă. Cum arată și cu ce se ocupă Maria Ștefănescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x