Antena Căutare

Doar câteva ore ne despart de o nouă rundă de transformări senzaționale! Concurenții „Te cunosc de undeva!” sunt gata de acțiune: „De data asta, rupem!”

A mai rămas puțin până la o nouă întâlnire cu show-ul nostru preferat! În această seară, la „Te cunosc de undeva!”, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se pregătesc „să rupă tot” cu o transformare de aur!

A mai rămas puțin până la o nouă întâlnire cu show-ul nostru preferat! În această seară, la „Te cunosc de undeva!”, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se pregătesc „să rupă tot” cu o transformare de aur!

Așadar, sâmbăta aceasta, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu îi vor readuce la Te cunosc de undeva! pe cei de la N&D, adică pe Nick și Delia! Dar nu sunt singurii concurenți cu cărora Ruleta emisiunii le-a oferit personaje de senzație: Bella Santiago va cânta în românește piesa „Iartă”, exact așa cum a făcut-o odinioară Mihaela Runceanu, iar Ada și Cornel Palade vor repeta în 2019 un moment de referință al travestiului românesc de altadată, transformați în Stela Popescu și Alexandru Arșinel!

Ruleta personajelor le-a oferit lui Cezar Ouatu și Șerban Copoț unul dintre cele mai frumoase cântece din toate timpurile pe care un bărbat îl poate fredona sau dedica unei femei, “Lady”, pe care aceștia îl vor interpreta transformați în Kenny Rogers și Lionel Richie.

Sorana Darclée Mohammad va cânta “Iguana”, un hit din 2019 lansat de Inna, Monica și Alexandru Anghel vor fi uriașii Tom Jones și Ella Fitzgerald, Grigore Gherman va face spectacol în ritmuri orientale și cu mișcări iscusite din buric transformat în Tarkan, în timp ce Diana Matei o va imita pe marea cântăreață portugheză Amalia Rodrigues.

Andreea Bălan trece prin momente grele! Artista a luat măsuri de urgență: „A cerut bani”... Interviu de excepție cu Aurelian Temișan: „Am văzut Liceenii de 18 ori și l-am urât pe Ștefan Bănică”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x